۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ
همش احساس میکنم سنجش اشتباه کرده یا من توهم زدم تا ثبت نام نکنم و کارت دانشجویی نگیرم باورم نمیشه |
۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۰ ب.ظ
تبریک میگم سهمیه شاگرد اولی نداشتین؟ |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۰ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریک میگمداشتم یعنی اینقدر موثر بوده همش میترسم برای ثبت نام برم بگن اشتباه شده (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:فقط شاگرد ممتاز دوره بودن(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: همش احساس میکنم سنجش اشتباه کرده یا من توهم زدم |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: [quote='khordad.girl' pid='380747' dateline='1441114826']داشتم یعنی اینقدر موثر بوده همش میترسم برای ثبت نام برم بگن اشتباه شده '] نه عزیزم هیچ اشتباهی نشده تاثیر داره :دی ٍeeee همکلاسی جدیییید |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:فقط شاگرد ممتاز دوره بودن(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: [quote='khordad.girl' pid='380747' dateline='1441114826']داشتم یعنی اینقدر موثر بوده [/quote] پس نگران نباش درسته [/quote] امیدوارم (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:ممنون هم کلاسی(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: [quote='khordad.girl' pid='380747' dateline='1441114826']داشتم یعنی اینقدر موثر بوده |
۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - shamdooni - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ
سلام تبریک میگم آموزش محور نیستین؟ |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: سلام تبریک میگمممنون نه آموزش محور نیست من کد رشته ۲۱۱۷۵ قبول شدم |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - مینو جون - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: همش احساس میکنم سنجش اشتباه کرده یا من توهم زدم تبریک میگم ولی خیلی خوش شانس هستید |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - yagmur0022 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ ب.ظ
من با ۲۰۰ شبانه خواجه نصیر قبول نشدم.....سهمیه تا این حد اثر گداشته معلوم نیس تو سنجش چه خبره |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - khorshid_sh - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ ب.ظ
تبریک میگم چه سهمیه ای بودین؟ شاهد؟ |
۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - nanajoon - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
خیلی خیلی خوش شانسین. ولی واقعا سازمان سنجش بی در و پیکره. |
۷۳۳ تجارت شبانه خواجه نصیر - غضنفری - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
منم سهمیه شاگرد اولی داشتم و خیلی در موردش پرس و جو.و سرچ کردم. کاملا طبیعیه. تبرییییییک. |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ)مینو جون نوشته شده توسط:البته فهمیدم زیادی هم خوش شانس نبودم جز استعداد های درخشان بودم و قبل از کنکور قبول شده به حساب میومدم(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)maneli_1991 نوشته شده توسط: همش احساس میکنم سنجش اشتباه کرده یا من توهم زدم (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط: منم سهمیه شاگرد اولی داشتم و خیلی در موردش پرس و جو.و سرچ کردم.البته فهمیدم زیادی هم خوش شانس نبودم جز استعداد های درخشان بودم و قبل از کنکور قبول شده به حساب میومدم ممنون (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: خیلی خیلی خوش شانسین. ولی واقعا سازمان سنجش بی در و پیکره. در مورد سازمان سنجش نظری ندارم ولی از طریق یکی از دوستای خوب فهمیدم که من جز استعداد های درخشان خواجه نصیر بودم برای همین قبول شدم (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: من با ۲۰۰ شبانه خواجه نصیر قبول نشدم.....سهمیه تا این حد اثر گداشتهالبته فهمیدم زیادی هم خوش شانس نبودم جز استعداد های درخشان بودم و قبل از کنکور قبول شده به حساب میومدم و البته ببخشید اگر باعث شدم شما هم ناراحت بشید (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ ب.ظ)khorshid_sh نوشته شده توسط: تبریک میگمخیر استعداد درخشان بودم |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - yagmur0022 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ
استعداد درخشان یک سوم میشه رتبت....خودت حساب کن دیگه |
RE: 733 تجارت شبانه خواجه نصیر - الهیان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ب.ظ
سلام تبریک تبریک تبریک............... اگه امکان داره کارنامه خودتون را روی سایت قرار دهید |