قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - نسخهی قابل چاپ |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Nara - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام من روزانه نرم افزار رجایی قبول شدم اما چون گیلان زندگی می کنم میخوام با یه دانشگاه گیلانی جابجا بشم اگر کسی شرایطشو داره بهم پیغام بده |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Amoojan - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
فکر نمیکنم توی مقطع ارشد جابه جایی داشته باشیم! حالا خودتون بیشتر تحقیق کنید تا مطمئن بشید... |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - maryam.raz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ
با رتبه هوش قبول شدید؟ خب چرا از اول گیلان رو زودتر نزدید؟ |
RE: قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - royaarabi - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Nara نوشته شده توسط: سلام من رشت قبول شدم حاضرم عوض کنم |
RE: قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - sonia11 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ق.ظ
سلام دوستان در مقطع ارشد فقط در صورتی می تونید حابه حا بشین که دانشگاه مبدا و مقصد موافق باشن. |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Fardad-A - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
من چند جا گفتم که در ارشد انتقالی و جابجایی و تغییر رشته ممکن نیست. دلایلشم را گفتم . منبع من آیین نامه انتقال و جابجایی دانشجویان سال ۹۱ وزارت علومه. البته مهمان شدن امکانپذیره. مصاحبه معاون دانشجویی وزارت علوم هم که همان سال انجام شده باین مطلب اشاره داره : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (دقیقا" میگوید که نقل و انتقال دانشجویان ارشد و دکترا ممکن نیست) ولی باز ممکنه کسی بگه که انجام میشه . اون را دیگه نمیدونم و برای همین پستهام را پاک کردم. |
RE: قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Nara - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: با رتبه هوش قبول شدید؟ خب چرا از اول گیلان رو زودتر نزدید؟با رتبه نرم قبول شدم، روزانه و شبانه گیلان انتخابای اولم بودن که قبول نشدم (۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من چند جا گفتم که در ارشد انتقالی و جابجایی و تغییر رشته ممکن نیست.ممنونم از بابت اطلاعی که دادین، از دانشگاه سوال می کنم، میدونم احتمالش کمه ولی امیدوارم، از ترم یک میشه مهمان گرفت؟ مهمان تو ارشد ۲ ترمه؟ (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط:شما هم از دانشگاهتون درباره جابجایی سوال کنید اگر شد جابجا کنیم(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Nara نوشته شده توسط: سلام |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Atefehgilan - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Nara نوشته شده توسط: سلام سلام. من گیلان روزانه قبول شدم حاضرم جا به جا شیم |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - q88lp - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سلام تبریک میگم. میشه کارنامه و درصداتون رو بذارین؟ و اینکه آیا سهمیه داشتین؟ |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - heart-land - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
شما با استفاده از سهمیه دبیری قبول شدید؟ |
قبولی روزانه نرم افزار رجایی تهران جابجایی با نرم روزانه دانشگاه گیلان - Nara - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ
جهت اطلاع دوستان میگم که گفتند انتقال یا جابجایی به هیچ وجه امکان پذیر نیست |