۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - نسخهی قابل چاپ |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - af.hm - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ب.ظ
توکل به خدا |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - shamdooni - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ
شبانه قبول شدین؟ |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - af.hm - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ
اره.شما کجا؟ |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - غضنفری - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ب.ظ)af.hm نوشته شده توسط: توکل به خدا تبریک عرض میکنم. دست حق پشت و پناهتون. |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - shamdooni - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ)af.hm نوشته شده توسط: اره.شما کجا؟ سلام عذر میخوام من فراموش کردم تبریک بگم بهتون !! مبارک باشه و موفق باشین نه من شبانه علوم فنون رو قبل از شبانه نصیر زده بودم که خوشبختانه نتیجه گرفتم. |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - af.hm - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
مبارکه.فقط نگرانه خوابگاهم |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
سلام هم کلاسی از کدوم شهری ؟ خوابگاه رو من از هرکی پرسیدم گف به دخترای راه دور میدن فقط اولش میگن نمیدیم چرا ناراحت ؟؟ تا دانشگاه ایران فقط تجارت داره ها! |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - Haj Reza - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ
تبریک |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - ziba.O - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ
سلام تبریک میگم. با آرزوی موفقیت |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - af.hm - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ
[ افرین تبریک میگم سلام هم کلاسی از کدوم شهری ؟ خوابگاه رو من از هرکی پرسیدم گف به دخترای راه دور میدن فقط اولش میگن نمیدیم چرا ناراحت ؟؟ تا دانشگاه ایران فقط تجارت داره ها! [/quote] از شیراز شما هم راه دوری هم کلاسی؟؟خیلی نگران هستم |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ)af.hm نوشته شده توسط: [ افرین تبریک میگم از شیراز شما هم راه دوری هم کلاسی؟؟خیلی نگران هستم [/quote] همون دور و برااا :دی افسون تویی؟! توکلت به خدا باشه عزیزم |
۱۶۸ خواجه نصیر تجارت:( - maneli_1991 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
تبریک میگم فقط امیدوارم به بچه های شبانه هم خوابگاه بدن |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - af.hm - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۶ ب.ظ
همون دور و برااا :دی افسون تویی؟! توکلت به خدا باشه عزیزم [/quote] بهه بههه هم کلاسی کارشناسی اینجا بودی خبر نداشتم '] تبریک میگم فقط امیدوارم به بچه های شبانه هم خوابگاه بدن [/quote] اره ایشالا که بدن ..شما هم راه دوری؟ |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - maneli_1991 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۶ ب.ظ)af.hm نوشته شده توسط: همون دور و برااا :دی بهه بههه هم کلاسی کارشناسی اینجا بودی خبر نداشتم '] تبریک میگم فقط امیدوارم به بچه های شبانه هم خوابگاه بدن [/quote] اره ایشالا که بدن ..شما هم راه دوری؟ [/quote] بله میشه گفت خیلی هم دور |
RE: 168 خواجه نصیر تجارت:( - kimzi - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲ ب.ظ
ببخشید شما آموزش محور قبول شدید یا پژوهش محور؟ |