نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - نسخهی قابل چاپ |
نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - parvaz_hj - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ب.ظ
یا حق اولین پست را میخوام اختصاص بدهم به یک نرم افزار که می دونم خیلی به کار افرادی که عاشق مقاله و کارهای علمی هستند، می خوره تصحیح متون انگلیسی از نظر ساختار، گرامر، املا و ... اگر دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکترا هستید و یا استاد دانشگاه هستید و می خواهید مقاله ای را برای چاپ در نشریات معتبر انگلیسی ارسال کنید این نرم افزار به شما کمک می کند تا یک مقاله انگلیسی بدون مشکلات ساختاری را ارائه دهید. شاید بگوئید نرم افزار Microsoft Word هم این کار را انجام می دهد. اما جواب این است که این نرم افزاری کاری فراتر از غلط یابی املائی و دستوری را انجام می دهد. این نرم افزار با استفاده از هوش مصنوعی ای که در آن تعبیه شده متنی را که به آن می دهید مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و آن را تصحیح می کند. این برنامه در حقیقت استاد شما برای یادگیری مهارت Writing در انگلیسی است. -سازگار با ویندوز سون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لینک دانلود با حجم ۸ مگا بایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته کارش تقریبا از طریق اینترنت صورت می گیره |
RE: نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - admin - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ
ممنون. خیلی خوبه. من چند تا منبع هم بعداً در مورد شیوه ارجاع دادن و قالب هاش توی سایت قرار خواهم داد |
نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - kian - 23 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ ب.ظ
سلام. من این نرم افزار رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه!!!!!!!!! اشکال اصلیشم از فایل زیپ شدش هست فکرکنم. لطفا منو راهنمایی کنید |
نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - parvaz_hj - 26 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ
چرا اجرا میشه.من خودم انجام دادم و خوب بود...فقط زمانی که با key که داخلش هست میخواید register کنید باید به اینترنت وصل باشید..همین.... |
نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - mig - 30 شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۵۲ ب.ظ
ممنون منم دانلود کردم اما کد فعال سازی می خواد که من ندارم. چیکار کنم.؟ |
نرم افزار ویرایش حرفه ای متون - atrin1981m - 11 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ
ba salam narmafzar niaz be code dare chi karesh konam????????????????? |