۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ
امنیت دانشگاه اصفهان فقط امنیت و شبکه زده بودم. تهران هارو اول زدم بعدش اصفهان |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - *afsoon* - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ)livefarshad نوشته شده توسط: امنیت دانشگاه اصفهان تبریک میگم |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - enigma2 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ)livefarshad نوشته شده توسط: امنیت دانشگاه اصفهان با تبریک . شما شبانه شبکه خواجه رو نیاوردید؟ |
۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
ممنون. شبانه ها رو نزده بودم |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - mohamad_k2 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ
سلام تبریک میگم همکلاسی. |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ)livefarshad نوشته شده توسط: امنیت دانشگاه اصفهان خیلی ممنون (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ)mohamad_k2 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم همکلاسی. سلام. ممنون هم کلاسی |
۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - زینب۲۳ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
بهتون تبریک میگم. انشالله همیشه موفق باشید |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)زینب۲۳ نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم. خیلی ممنون. به شما هم تبریک میگم. موفق باشید |
۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - ziba.O - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشید. |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - razieh123 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
تبریک می گم خوش اومدید به اصفهان |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: تبریک میگم موفق باشید. مرسی ممنون (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: تبریک می گم خیلی ممنون |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - Ms. Saba - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ
تبریک میگم با آرزوی موفقیت های فراوان |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - livefarshad - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)ssaba نوشته شده توسط: تبریک میگم تشکر مرسی. برای شما هم آرزوی موفقیت می کنم |
۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - ali136750 - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۱ ق.ظ
سلام منم اصفهان قبول شدم اما چون نمی تونم بیام و بعد از اصفهان فردوسی زدم اونم مجاز شدم. راهی سراغ ندارین که بتونم اصفهان رو با فردوسی عوض کنم ؟ اگه نشه دیگه باید فعلا بی خیال ارشد بشم. اگه راهی سراغ دارین لطفا راهنمایی کنین؟ محل کارم اینجاست فکر کنم باید بین ارشد و کار یکی رو انتخاب کنم ...! |
RE: ۱۱۲ امنیت و شبکه/ ۱۹۵ فناوری و تجارت - امنیت اصفهان - mohamad_k2 - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۵ ب.ظ
سلام دوست عزیز شما ثبت نام اینترنتی کردی ? این تاییدیه پستی چیه جریانش? من رفتم پست گفتن فقط تاییدیه برا دیپلم هست |