تالار گفتمان مانشت
قبولی در ارشد ولی ... - نسخه‌ی قابل چاپ

قبولی در ارشد ولی ... - mahdijavid - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ

سلام.خسته نباشید.یه سوال داشتم.آیا در کنکور رتبه ارشد دانشگاه روزانه قبول بیاریم.و فقط ۹ واحد پاس نشده داشته باشیم(که نمیشه معرفی به استاد گرفت(۶واحد بود میشد)).
آیا میشه انتخاب رشته کنیم،و برای ترم دوم شروع کنیم(حالا مثلا دانشگاه تهران)؟؟
آخه خیلی زوره بخاطر ۹واحد یکسال از زندگی هدر بدره؟از طرف دیگه خیلی دوست دارم رشته ادامه بدم.مرسی دوستان عزیز.اگر میشه کسایی که دستشون به سنجش و دانشگاه های تهران میرسه بپرسن،ممنون میشم و تکلیفم مشخص میشه
باتشکر

قبولی در ارشد ولی ... - roger670 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ

سلام دوست عزیز، تا جایی که از قوانین اطلاع دارم، متاسفانه خیر نمیشه و از طرفی توی این حالت یکسال محرومیت از کنکور سراسری ارشد جریمه میشه اون آدم، چون روزانه قبول شده و نرفته.

قبولی در ارشد ولی ... - mahdijavid - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ق.ظ

سلام به شما دوست گرامی،یعنی باید یکسال صبر کنم بخاطر ۹ واحد؟هیچ راهی نداره.

قبولی در ارشد ولی ... - خانه سبز - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ق.ظ

سلام دوست عزیز، تا جایی که از قوانین قدرت پارتی در ایران اطلاع دارم خوشبختانه میشه و از طرفی اگه گردن پارتی کلفت باشه می تونی ارشد نری یکراست دکتری بخونی...

قبولی در ارشد ولی ... - Behnam‌ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ق.ظ

خب دوست عزیز اول دفترچه به اون کلفتی نوشته بود که.

الان چون ۹ واحد مونده اجازه نمیدن حتی اون ۶ واحد رو معرفی به استاد کنی؟ اینجا هیچی بر اساس آئین‌نامه نیست و از رو شیکم هست؛ چون دانشگاه خوبی قبول شدی شاید راه بیان (مگه اینکه تا حالاش زیاد راه اومده باشن). اگه اون ۶ تا رو معرفی به استاد کنی، این ۳ تا رو دانشگاه تهران هست که باید کوتاه بیاد ربطی به سنجش نداره به گمونم. من یه نفر رو توو شریف میشناسم که همزمان با ارشد تازه داشت درسی که از کارشناسی‌ش مونده بود رو پاس میکرد! البته توو دانشکده‌ی درِ پیت صنایع این پدیده‌ی کوچیکی هست!

قبولی در ارشد ولی ... - mahdijavid - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ق.ظ

ممنون دوستان گلم.مشکل منم سه واحد هست.۶واحد میشه معرفی گرفت ولی دانشگاه قبول نمیکنه چون ۳واحد دیگه هست.از یکی پرسیدم گفتش که از ترم بعدی(ترم۲) میتونی شروع کنی ولی باید یه مبلغ بعنوان جریمه بدی.لعنت به این ۳واحد(بقول چاووشی).خودمم موندم بالاخره میشه یانه.پارتی هم ندارمSad