نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ب.ظ
سلام . اگر بخواییم با استفاده از الگوریتم apriori این جدول رو محاسبه کنیم. مرحله اول این هست که تعداد حروف رو بنویسیم. حالا o چندبار تکرار شده؟میشه ۳ یا ۴ بار؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همچنین گفته min sup = 60 درصد. خب این میشه چه عددی؟ من گفتم یعنی از نصف بالاتر باشه. اونایی که از نصف پایین تر باشه حذف میشن! |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - iwes - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ق.ظ
منظور از min_sup=60 اینه که ایتم شما حداقل توی ۳ تا تراکنش وجود داشته باشه تا بشه Freq_item . روندش این جوریه که اول f1. یعنی بگردید اون هایی که ۳ بار بیشتر تکرار شدن رو پیدا کنید و لیست کنید و بعدش هم از روش موجود ( k-1*k-1 یا k-1*1) هم بعدی ها رو حساب کنید. در مورد اون o هم حساب نکنید و همون یکبار رو در نظر بگیرید. |
RE: نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ق.ظ)iwes نوشته شده توسط: منظور از min_sup=60 اینه که ایتم شما حداقل توی ۳ تا تراکنش وجود داشته باشه تا بشه Freq_item . سپاسگذارم از پاسخ گویی شما. پس o همان یکبار در نظر گرفته می شود. عذر می خوام از کجا فهمیدید ۳؟ اگر ۷۰ درصد بود چی؟ نحوه محاسبه اش رو می فرمایید؟ ممنون. |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - iwes - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
وقتی میگه min_sup شما ۶۰ درصد هستش یعنی ایتم شما باید در ۶۰ درصد basket های شما جضور داشته باشه(حداقل) و شما این جا ۵ تا تراکنش(basket) داریم که ۶۰ درصدش میشه ۳ (۵*۰/۶) . |
RE: نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - Z.G71 - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ق.ظ)iwes نوشته شده توسط: منظور از min_sup=60 اینه که ایتم شما حداقل توی ۳ تا تراکنش وجود داشته باشه تا بشه Freq_item . شما ۵ تا تراکنش دارید..min_sup درصدی داده شده یعنی از ۱۰۰ درصد ۶۰ درصد حالا از ۵ چند؟؟ ۱۰۰ ۶۰ x 5 میشه ۳۰۰ تقسیم بر۱۰۰ که میشه ۳/// شاد باشید و امیدوار... |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ
سپاسگذارم از هر دو بزرگوار کاملا متوجه شدم. بسیار عالی و خوب. |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ
عذر می خوام یک سوال دیگه هم داشتم. null اولی می تونه چند تا فرزند داشته باشه؟ در واقع منظورم این هست که بیشتر از دو تا می تونه داشته باشه؟ |
RE: نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - Z.G71 - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: عذر می خوام یک سوال دیگه هم داشتم. با سلام سیاست الگوریتم apriori این است که میگه:یک مجموعه freq_items است که تمام زیر مجموعه های آن به تنهایی خودشان freq_items باشند. حال در مثال شما min_sup=3 است یعنی اگر مجموعه ای بخواهد freq_item باشد باید بزرگ تر یا مساوی ۳ باشد در مرحله ی اول اونهایی که کوچکتر از ۳ در تراکنش ها باشند حذف می شوند یعنی I,C,U,A,D,N ,حال فرض کن اینا نیستن پس فرزندان null می شوند M,O,K,E,Y حال مجموعه های ۲ عضوی و بیشتر ساخته میشوند.. شاد باشید و امیدوار.. |
RE: نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۵ ب.ظ
درود. بله کاملا درسته. من تا اینجا ۱ آیتم رو جلو رفتم و شد این: حالا باید ۲ آیتمی رو پیدا کنیم! اینجا یک سوال پیش میاد. با توجه به مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آیتمی مثل e , o k , o تعداد تکرارش چی میشه؟ دلیل سوالم این هست که o دو بار تکرار شده!؟ |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - Z.G71 - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ
با سلام ببینید چون تراکنش ها مجموعه ای از اقلام هستند و چون در مجموعه ها عضو تکراری نداریم یعنی در یک مجموعه سد تا o وجود داشته باشه مثه اینه که فقط یک o وجود داشته باشه پس در تراکنش اخر فقط یک o شمرده میشه و تعداد کل o ها در تراکنش ها برابر ۳ است...پس اگر در یک تراکنش ۱۰۰۰ تا o وجود داشته باشه فقط یک بار شمرده میشه..و پس در نتیجه eo و ko میشه ۳ بار... مثلا شما فرض کنید ۱۰۰تا تراکنش داشته باشیم و min_sup برابر ۸۰ باشه..مثلا شما ایتم رو چیپس در نظر بگیرید.. توی ۹۹ تا تراکنش ایتم چیپس وجود نداشته باشه ولی تراکنش اخر ۹۰ تا چیپس وجود داشته باشه حالا چیپس قطعا freq_items نیست فقط نشون میده اون شخص به چیپس علاقه ی زیادی داره و تعداد تکرار های ایتم چیپس در این مثال میشه ۱/// شاد باشید و موفق... |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 02 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ب.ظ
درود و سپاس از شما به دلیل اینکه با حوصله پست های این حقیر رو پاسخ گو هستید. عذر می خوام من درختش رو هم رسم کردم. میشه ببینید درسته؟ اول مرتب کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و سپس طبق اقلام مرتب شده درخت fp-tree رو رسم کردم. فقط یک اشکال هم داشتم اون دو تا Oتکلیفش چی میشه. وقتی به گره O رسیدیم باید چون دو o پشت سر هم بوده ، دو بار حسابش کنیم؟ الان من تو شکلم هم مشخص کردم، کنارش دو تا oo گذاشتم. ممنونم ازتون. |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - Z.G71 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ
اگه منظورتون گراف مربوط به الگوریتم apriori باشه نه قطعا غلطه,ولی اگه منظورتون الگوریتم fp-growth باشه میتونم واستون حل کنم بفرستم؟؟؟؟؟ |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ق.ظ
نه آپریوری که تمام شد.<br> حالا باید fp_tree اش رو بکشیم که الگوریتم fp-grow هست. من فکر می کنم درست رسمش کردم چون تمامی قوانین رو رعایت کردم. اینطوری زحمتتون میشه که بخوایید بکشید، من می خواستم بیشتر توی ایجاد قوانین انجمنی اش بهم کمک کنید. یک جدول ۳ ستونه هست که بعد از این نمودار درختی رسم می کنیم. توی اون بخش کمی مشکل داشتم و آشنایی زیاد نداشتم! ولی باز هم هر طوری خودتون صلاح می دونید'ممنون میشم. |
RE: نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - Z.G71 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
[attachment=19260] (03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: نه آپریوری که تمام شد.<br> |
نحوه محاسبه الگوریتم aprori داده کاوی در این سوال - fo-eng - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۹ ب.ظ
نهایت تشکر و سپاس از تمامی دوستان محترم که قدم به قدم با من همراه بودند. |