مرجع کامل - نسخهی قابل چاپ |
مرجع کامل - Mojtaba25 - 16 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ
دوستان میشه بگین کامل ترین مرجع شبکه که روان و self study باشه چیه؟ Sent from my SM-N915F using Tapatalk |
RE: مرجع کامل - Behzad TP - 16 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ
با سلام بنده این دو کتاب را معرقی میکنم کتاب کوروس و راس. ترجمه احسان ملکیان. انتشارات نص کتاب شبکه آقای حقیقت خوندن هر دو کتاب برای پوشش تمامی مطالب پیشهاد میشه |
RE: مرجع کامل - vMahmoudi - 17 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
برای اطلاعات بیشتر در مورد این مرجع توی گروه عضو بشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مرجع کامل - SAMTEZU - 16 اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان مدرسان شریف نمیدونید شبکه ش چیجوریه؟!؟! وسوال مهم تر اینکه، کتابش براساس رفرنس جدید یعنی کتاب کراس ویرایش شده یا نه؟! |
RE: مرجع کامل - Milad_Hosseini - 16 اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ق.ظ)SAMTEZU نوشته شده توسط: سلام سلام من چاپ ۹۵ کتاب شبکه مدرسان شریف رو دارم....این کتاب دقیقا ترجمه کتاب تننبام هست و واسه قسمت انقال داده و فصل MAC خوبه..ولی واسه شبکه خیلی تعریفی نداره...نه اینکه بد باشه..ولی خب خیلی هم خوب نیست...یه دید اولیه خوبی میتونه بده بهت...واسه اطلاعات خیلی بیشتر و دقیق تر باید کراس و راس رو بخونی... تست ها رو هم خوب توضیح داده...بد نیست از لحاظ پاسخ تشریحی به تست... شبکه فقط باید تمرین حل..اونم تمرینای کتاب مرجع...همین |