مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه زمانی - فاطمه ارشد ای تی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
چرا [tex]\frac{n^2}{\log n}[/tex] نه عضو امگا نه عضو اُ و نه عضو تتای [tex]n^2[/tex] نیست پس چطوری می تونیم مرتبه ی زمانی الگوریتم زیرو بدست بیاریم وقتی نمی تونیم از قضیه اصلی استفاده کنیم؟ [tex]T(n)=9T(\frac{n}{3}) \frac{n^2}{\log n}[/tex] |
RE: مرتبه زمانی - gunnersregister - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ق.ظ
پاسخ: در توضیح قسمت اول سوالتوون: چون: [tex]\lim_{n\: \longrightarrow\infty}\: \frac{\frac{n^2}{\log\: n}}{n^2}=\lim_{n\: \longrightarrow\: \infty}\: \frac{1}{\log\: n}=0[/tex] پس [tex]\frac{n^2}{\log\: n}\: \notin\: \theta(n^2)\: \: \: \: \: but\: \: \: \: \frac{n^2}{\log\: n}\in\: O(n^2)[/tex] [tex]and\: \: \: \: \frac{n^2}{\log\: n}\in\: o(n^2)[/tex] |
RE: مرتبه زمانی - فاطمه ارشد ای تی - ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ
سوال در پیوست |
RE: مرتبه زمانی - gunnersregister - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ق.ظ
برای توضیح راحتتر این قضیه بعضی از کتب مرجع از این روش برای شروط الگوریتم استفاده میکنن که فک کنم برای درک راحتتر باشه. من سه صفحه مربوط به اوون رو پیوست کردم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در توضیح مثال شما: [tex]T(n)=9\cdot T(\frac{n}{3}) \frac{n^2}{\log\: n}\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: f(n)=\frac{n^2}{\log\: n}\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: a=9\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: b=3\: \: \: ,\: \: \: \: \: \: f(n)=O(n^2)[/tex] اما برای استفاده از شرط اول باید [tex]\: f(n)=\theta(n^c)\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: ,\: \: \: \: c>\log_b^a\: \: \: \: \: or\: \: \: \: \: \: c>\log^9_3=2[/tex] اما همانطور که میدانیم [tex]\frac{n^2}{\log\: n}=O(n^2)[/tex] پس هم مرتبه نیستند و مجاز نیستیم از شرط اول استفاده کنیم. |
RE: مرتبه زمانی - MShariati - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ق.ظ
من ریاضیاتم خیلی خوب نیست، ولی به نظرم: بحث سر کوچکتر و بزرگتر نیست، بلکه باید تفاوتی در حد چند جملهای یا بزرگتر داشته باشند؛ تفاوت در حد پلی لگاریتمی در Nهای بزرگ ناچیز است و تحت تأثیر عبارات کم اهمیتی قرار میگیرد که در مفهوم تتا نادیده گرفته شدهاند. |
RE: مرتبه زمانی - gunnersregister - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ
درسته باید تفاوت درجه توان اوون دو تا یه چیزی مثل [tex]n^{\epsilon}\: \: \: or\: \: n^{\varepsilon}[/tex] باشه.اینم میدونیم که [tex]n^a>(\log\: n)^b[/tex] |