|
|
مرتبه الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
|
مرتبه الگوریتم - فاطمه ارشد ای تی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ
الگوریتم زیر را بدون روش جایگذاری و سری هندسی می شه حل کرد؟ [tex]f(n)=f(\frac{n}{2}) \log n_2[/tex] |
|
RE: مرتبه الگوریتم - gunnersregister - 11 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
تیکه آخر رو واضح ننوشتید: منظورم عدد ۲ هستش. توان متعلق به لگاریتمه؟ |
RE: مرتبه الگوریتم - فاطمه ارشد ای تی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: تیکه آخر رو واضح ننوشتید: منظورم عدد ۲ هستش. توان متعلق به لگاریتمه؟نه پایه ی لگاریتم هستش |
|
RE: مرتبه الگوریتم - gunnersregister - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ق.ظ
پاسخ: |
RE: مرتبه الگوریتم - فاطمه ارشد ای تی - ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: پاسخ:معذرت می خوام این عکس ها برای من باز نمی شن
|
|
RE: مرتبه الگوریتم - gunnersregister - 21 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ب.ظ
سلام.متاسفانه فایلهایی که پیوست میشن بعد از مدت کوتاهی برای باز شدنش مشکل ایجاد میشه. سعی میکنم تموم اوون فایلها رو از طریق درایو مجازی Gmail آپلود کنم تا مشکل باز نشدن فایلها رفع بشه.راستش الان به اوونا دسترسی ندارم ، قبلا اونا رو اسکن کرده بودم و در جای دیگه ای ذخیره کردم. |
|
RE: مرتبه الگوریتم - gunnersregister - 23 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ
لینک جدید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: مرتبه الگوریتم - mohamad.h - 14 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ق.ظ
جسارت نباشه خدمت بزرگان اینجا من تازه وارد هستم فکر کنم خیلی راحت تر میشه نگاه کرد به این مسئله مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: مرتبه الگوریتم - sahabi2015 - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ
در رابطه [tex]T(n)=aT(\frac{n}{b}) f(n)[/tex] هرگاه مقدار [tex]\frac{n^{\log^ab\: }}{f(n)}<n^{\epsilon}[/tex] انگاه مرتبه زمانی الگوریتم میشود : [tex]T(n)=n^{\log^ab}\times f(n)\times\log[/tex] در این سوال مرتبه زمانی [tex]T(n)=\log^2n[/tex] |