کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - peyman.rasouli - 06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان، با عرض تبریک به دوستانی که قبل شدند و آرزوی قبولی در سال بعد برای دوستانی که امسال قبول نشدند. لطفا کارنامه هاتون رو در این بخش قرار دهید. [attachment=18908] |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - ahoo_vahshi93 - 06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
رتبه ۱۰۹ با نمره ۱۷/۷۹ هم واسه من شد هیچ شناختی از قبولی رتبه ها ندارم!! دوستانی که توی این زمینه تجربه دارند راهنمایی فرمایند. البته هنوز تصمیم به رفتن یا نرفتن هم نگرفتم! |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - sharareh_moradi - 06 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ
با رتبه های ۱۰۰ تا ۱۱۰ به تهران میشه امید داشت؟؟ |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - Sadeghq1 - 08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر - سیستم های نرم افزاری رتبه : ۵۸ ( نمره کتبی : ۱۹/۸۴ ) أخرین نفر دعوت به مصاحبه رتبه ۳۲۰ با نمره ۱۳/۷۳ --- پایگاه : ۲۰ سیستم عامل : ۵۷/۳۴ مهندسی نرم افزار : ۴ الگوریتم : ۲/۶۶- زبان : ۲۸/۳۴ |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - mohjam - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر - سیستم های نرم افزاری رتبه : ۶۹( نمره کتبی : ۱۹/۵۶ ) |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - niloofar.khanghahi - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ
سلام به همه نتایج نهایی دکترای دانشگاه آزاد اومد........... من سمنان قبول شدم....... هورااااااااااااااااا |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - mahfam2000 - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ
سلام .. بچه ها تبریک میشه به تاپیک من سر بزنین و راهنماییم کنید اجرتون با خدا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کارنامه اولیه دکتری سیستم های نرم افزاری ۹۴ - help2010 - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ
نمرات اومد |