جدول جامع پیشنهادات منابع کنکور - نسخهی قابل چاپ |
جدول جامع پیشنهادات منابع کنکور - kebrit - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ
باسلام جدولی تحت قالب Google sheet تهیه کردم به منظور جمع آوری جامع پیشنهادات کتب و منابع مختلف. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به منظور همکاری برای افزودن پیشنهاد خود به صورت زیر عمل کنید : ----> ۱ـ ابتدا به کمک insert یک سطر به ابتدای بخش پیشنهادات اضافه کنید . ۲ـ اسم و مشخصات خودتون رو وارد کنید(نام کاربری و رتبه ی قبولی و...). ۳ـ شماره کتاب مدنظر خودتون رو داخل فیلد هر درس وارد کنید و اگر مایل بودید داخل یک پرانتز بعد شماره ی کتاب بهش نمره اطلاق کنید. (نمره ی درجه ی کیفی کتاب از نظر شما) ۱.۳ـ توجه داشته باشید اگر منبع نامدار و شاخصی وجود داشته که من ذکر نکردم شخصا به جدول اضافه کنید و اگر از منبع نامشحوری پیشنهاد دارید اون رو در note ثبت کنید ۴ـ در مخرج لزوم هم داخل فیلد هر درس توضیحات و نظرات خودتون رو تحت قالب note ثبت کنید. متاسفانه تا به حال غایب از کتب اطلاعات دقیقی ندارم و به تبع این امر بیم این میرود که اطلاعات و اسامیِ بعضا ناصحیصی ثبت کرده باشم. در صورت وجوب تصحیح کنید. |
RE: جدول جامع پیشنهاد منابع کنکور (درخواست همکاری از قبول شدهگان و مجربین) - afrooz-OMD - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ
اینطوری خیلی سخته حالا میذاشتین بچه ها بگن بعد اشتراک میگرفتین و خودتون ترتیب جدولو میدادین دیگه |
جدول جامع پیشنهاد منابع کنکور (درخواست همکاری از قبول شدهگان و مجربین) - kebrit - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اینطوری خیلی سختهبله. از پیشنهادات دوستانی که کنکور ۹۳ شرکت کرده بودند چند سطر انتهایی رو پر کردم . به کمک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. . اما از دوستانی که امسال کنکور شرکت کردند به غیر از ۳-۴ نفر ، از منابع بقیه اطلاعی ندارم. هدف مدنظرم این بود که پیشنهادات منسجم تر بشه. اما جدول بیشتر در جمع آوری اطلاعاتِ آماری میتونه مفید باشه نه در موارد دیگه. |