![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
تو این سایت (سایت کارکنان سنجش) یه جایی گذاشته که درصدها و معدل رو وارد میکنید و بر اساس درصدهای سال گذشته تخمین میزنه کجا قبول میشید. بنظرم خیلی جالب نبود و با واقعیت فاصله داشت.بهتر بود حداقل بر اساس رتبه تخمین میزد نه درصد. بهرحال امتحانش مجانیه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - kazhal@ - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
جالب بود ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
والا من که راضی بودم درکل.با رتبه ۵۵۱ تقریبا تخمین زد همه جا رو قبول میشم ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - media_68 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
واسه من فقط کرمان و زد روزانه ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - behrad :) - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ
من که با رتبه ۳۶۰۰ حسابی ناامید شدم :/ |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - RMO - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ
آدمو دچار توهم فانتزی میکنه ![]() ![]() ![]() باید برم دوباره انتخاب رشته کنمD: |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - gogooli - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
از پارسال بهتر شده بود...پارسال که می گفت همه جا قبولیم |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ق.ظ
با ۵۵۰ فقط شریف رو نزده برام.نرم افزار مهربونیه ![]() یه پرینت از صفحه ش گرفتم قبول نشم ورمیدارم مبیرم دم سنجش اعتراض میکنم که با احساساتم بازی شده ![]() |
RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - kazhal@ - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ق.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: با ۵۵۰ فقط شریف رو نزده برام.نرم افزار مهربونیهعجب فکر خوبی...منم برم پرینت بگیرم ![]() ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - maryam.raz - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ
واسه من تقریبا دقیق زد خوب بود فقط علم و صنعت تهران از دستش در رفته بود ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - ali blhj - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ
به نظر خوب بود |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - shamim_70 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
خیلی مضرخف بود!! برا من زده بود امیرکبیر نوبت دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - ظهیر - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: والا من که راضی بودم درکل.با رتبه ۵۵۱ تقریبا تخمین زد همه جا رو قبول میشمخوش بختم من هم ۵۵۲ شدم ![]() |
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - mrz94 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان منم رتبم ۵۲۱ نرم افزاره به نظرتون کجا قبول میشیم؟؟؟!!! البته من احتمالا پیام نور شمیرانات رو بیارم شما کجا ها رو زدید؟؟ |
RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ
موفق بای انشالله داداش ![]() من رشته م هوش هست و طبق تحقیقات و پیش بینی دوستان روزانه کردستان و باهنر و هرمزگان رو میارم و به شبانه سمنان و شاهرود و بوعلی هم نیمچه امیدی دارم اما پولشو ندارم ![]() |