تالار گفتمان مانشت
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ

تو این سایت (سایت کارکنان سنجش) یه جایی گذاشته که درصدها و معدل رو وارد میکنید و بر اساس درصدهای سال گذشته تخمین میزنه کجا قبول میشید.
بنظرم خیلی جالب نبود و با واقعیت فاصله داشت.بهتر بود حداقل بر اساس رتبه تخمین میزد نه درصد.
بهرحال امتحانش مجانیه Smile

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - kazhal@ - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ

جالب بودBig Grin

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ

والا من که راضی بودم درکل.با رتبه ۵۵۱ تقریبا تخمین زد همه جا رو قبول میشم Big Grin

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - media_68 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ

واسه من فقط کرمان و زد روزانه Sad

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - behrad :) - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ

من که با رتبه ۳۶۰۰ حسابی ناامید شدم :/

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - RMO - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ

آدمو دچار توهم فانتزی میکنهBig GrinBig GrinBig Grin
باید برم دوباره انتخاب رشته کنمD:

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - gogooli - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ

از پارسال بهتر شده بود...پارسال که می گفت همه جا قبولیم

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ق.ظ

با ۵۵۰ فقط شریف رو نزده برام.نرم افزار مهربونیه Smile
یه پرینت از صفحه ش گرفتم قبول نشم ورمیدارم مبیرم دم سنجش اعتراض میکنم که با احساساتم بازی شده Big Grin

RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - kazhal@ - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ

(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ق.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط:  با ۵۵۰ فقط شریف رو نزده برام.نرم افزار مهربونیه Smile
یه پرینت از صفحه ش گرفتم قبول نشم ورمیدارم مبیرم دم سنجش اعتراض میکنم که با احساساتم بازی شده Big Grin
عجب فکر خوبی...منم برم پرینت بگیرمTongueCool

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - maryam.raz - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ

واسه من تقریبا دقیق زد خوب بود فقط علم و صنعت تهران از دستش در رفته بود Big Grin

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - ali blhj - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ

به نظر خوب بود

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - shamim_70 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ

خیلی مضرخف بود!!
برا من زده بود امیرکبیر نوبت دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - ظهیر - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط:  والا من که راضی بودم درکل.با رتبه ۵۵۱ تقریبا تخمین زد همه جا رو قبول میشم Big Grin
خوش بختم من هم ۵۵۲ شدمHuh

سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - mrz94 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ

سلام دوستان
منم رتبم ۵۲۱ نرم افزاره
به نظرتون کجا قبول میشیم؟؟؟!!!
البته من احتمالا پیام نور شمیرانات رو بیارم
شما کجا ها رو زدید؟؟

RE: سیستم تخمین نتیجه ی آزمون کارشناسی ارشد سایت کارکنان سنجش - fardin_ss - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ

موفق بای انشالله داداش Smile

من رشته م هوش هست و طبق تحقیقات و پیش بینی دوستان روزانه کردستان و باهنر و هرمزگان رو میارم و به شبانه سمنان و شاهرود و بوعلی هم نیمچه امیدی دارم اما پولشو ندارم Big Grin