|
|
علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - نسخهی قابل چاپ |
|
علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - Adelk - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
زبان ۸۰ مشترک ۵۸ اختصاصی ۱۹ |
|
علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - fatemeh69 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ق.ظ
عالیه تبریک می گم ان شاءالله سرآغاز موفقیت های بزرگتر باشه |
RE: علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - Adelk - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط: عالیهممنون . چندماه پیش بود می خواستم کنکور ریاضی بدم گفتم کنارش علوم کامپیوتر هم شرکت کنم. برا سرفصل و منابع و اینا سرچ کردم گذارم افتاد به مانشت و دقیق یادمه مصاحبه شما رو خوندم و وقتی فهمیدم خیلی از درسا مشترکه یکم امیدوار شدم با این وجود راستش اصلا فکر نمی کردم علوم کامپیوتر قبول بشم چون اختصاصی هاش رو هیچی نخوندم . از درصدامم معلومه )![]() اون ۲۰ درصدم فک کنم ترکیبیات و کوهان ناقص معلومات بود |
RE: علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - arefeh.hp - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Adelk نوشته شده توسط: زبان ۸۰ شما دوباره میخواید ارشد بخونید؟
|
|
علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - omid93 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
سلام شما کارشناسی برق دارید و ارشد چه رشته ای؟؟؟؟؟ وحالا هم ارشد علوم و ریاضی امتحان دادید با این رتبه باریکلا باریکلا به این پشتکار حالارشته علوم انتخاب می کنید یا ریاضی؟مدرک ارشد قبلیتون چی است |
RE: علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - Adelk - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:بله اگه مشکل خدمتم حل بشه می خوام دوباره ارشد بخونم اگرنه که سربازم(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Adelk نوشته شده توسط: زبان ۸۰ ![]() (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام شما کارشناسی برق دارید و ارشد چه رشته ای؟؟؟؟؟من کارشناسی برق شریف و ارشد هم برق کنترل خواجه نصیر خوندم. البته نه چیزی از برق به ما رسید نه از ما به برق. ![]() اگه مشکل سربازی بذاره خواستم تو رشته ای که فک می کنم بهش علاقه دارم هم یه امتحانی بکنیم درس خوندن رو. قبلیا که چیزی دستگیرم نشد و موفقیتی هم نداشتم می خوام ریاضی بخونم. البته تز رو احتمالا نزدیک به ترکیبیات و علوم کامپیوتر کار کنم. |
|
علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - linuxubuntu - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آفرین به این پشتکار ! شما از آن دسته انسان هایی هستید که من وقتی باهاشون رابطه پیدا می کنم و معاشرت می کنم به وجد میام. |
|
RE: علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۲، ریاضی ۱۵ - omid93 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ
سلام باریکلا ولی این بار ادامه تحصیل رایگان نیست و بایستی همانند شبانه پول پرداخت کنید البته اگر ارشد روزانه خوانده باشید که حتما اینطوری بوده ای ول و باریکلا دارد البته دکتری هم باید امتحان می دادید. (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Adelk نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:بله اگه مشکل خدمتم حل بشه می خوام دوباره ارشد بخونم اگرنه که سربازم(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Adelk نوشته شده توسط: زبان ۸۰ |