محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - نسخهی قابل چاپ |
محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - MaHyaR-MHR - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه امسال برای ارشد غیر انتفاعی یا پیام نور برم و سال بعد هم امتحان بدم جای بهتر ( روزانه ) قبول بشم میتونم اونجا برم ؟ یا اینکه محروم میشم ؟ |
RE: محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - pouryafcl - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان میخواستم بدونم اگه امسال برای ارشد غیر انتفاعی یا پیام نور برم و سال بعد هم امتحان بدم جای بهتر ( روزانه ) قبول بشم میتونم اونجا برم ؟ یا اینکه محروم میشم ؟ سلام.میتونی نری مشکلی نیست |
RE: محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - hhajipour - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ)pouryafcl نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان میخواستم بدونم اگه امسال برای ارشد غیر انتفاعی یا پیام نور برم و سال بعد هم امتحان بدم جای بهتر ( روزانه ) قبول بشم میتونم اونجا برم ؟ یا اینکه محروم میشم ؟ ببخشید من خودمم چون این سوال رو داشتم، می خواستم مطمئن شم. من به خاطر سربازی باید یک جایی قبول بشم، به عنوان مثال شبانه و یا غیرانتفاعی رو باید اول ثبت نام کنم و بعد انصراف بدم، در صورت انصراف از این دوره شبانه و یا غیرانتفاعی من از کنکور سال بعد محروم میشم؟ |
RE: محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - pouryafcl - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸ ق.ظ)hhajipour نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ)pouryafcl نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان میخواستم بدونم اگه امسال برای ارشد غیر انتفاعی یا پیام نور برم و سال بعد هم امتحان بدم جای بهتر ( روزانه ) قبول بشم میتونم اونجا برم ؟ یا اینکه محروم میشم ؟ نه.فقط روزانه که اینجوریه |
محرومیت قبولی دانشگاه روزانه - MaHyaR-MHR - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
من به خود سایت سنجش ایمیل زدم دقیقا خود متن کارشناسشونو اینجا واستون کپی میکنم (( با سلام پذیرفته شدگان نهایی دوره های روزانه سال ۱۳۹۴ حق شرکت در ازمون سال ۹۴۵را ندارند.پذیرفته شدگان نهایی سایر دوره ها می توانند در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه برای اقایان و دارا بودن سایر شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام متقاضی شرکت در این ازمون شوند. ضمنا داوطلب در زمان ثبت نام در ازمون نباید دانشجوی مقطع ارشد باشد. با سپاس )) |