۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - JAFARI71 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ ب.ظ
فک میکردم با این درصدا بهتر بشم :| روزانه تهران میارم؟ مثلا خواجه نصیر، علوم و فنون، الزهرا |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - ziba.O - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم تقریبا شبیه منه رتبتون، چه جوری میخواین انتخاب رشته کنین؟ |
RE: 156 تجارت - ۲۱۹ شبکه - JAFARI71 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنون میخام بعد از خواجه نصیر و علوم فنون و الزهرا رو بزنم خیلی برام مهمه تهران باشم و روزانه میارم؟ |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - ziba.O - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ
تو انتخاب رشته بزن بقیش با خداست، شرایط هرسال با سال قبل فرق میکنه امسالم مطمئنا چیزای عجیب غریب اتفاق خواهد افتاد. شاید بشه قبول شد نمیدونم. |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - khordad.girl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز تو مایه های رتبه منه منم تهران واسم مهم تره وای موندم اول الزهرا بزنم یا شیراز؟ |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - shamim_s - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ ب.ظ
دوستان رتبه بندی دانشگاه ها رو حتما نگاه کنید شیراز رتبه ۷ داره در بین دانشگاه های فنی مهندسی و دانشگاه خیلی قویه در زمینه کامپیوتر و دانشگاه الزهرا هم فک کنم رتبه ۲۷ دقیق یادم نیست....ولی خوب باز خودتون تصمیم گیرنده اید حتما سوابق پژوهشی دانشگاه و اساتید و در زمینه ای کار میکنن نگاهی بیندازین مثلا خودم دانشگاه شیراز خیلی دوست دارم ولی بدلیل مسافت دوری ۱۰۰۰ کیلومتر خانوادم اجازه نمیدن و مجبورم شهرهای نزدیکترو انتخاب کنم. |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - khordad.girl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: دوستان رتبه بندی دانشگاه ها رو حتما نگاه کنید شیراز رتبه ۷ داره در بین دانشگاه های فنی مهندسی و دانشگاه خیلی قویه در زمینه کامپیوتر و دانشگاه الزهرا هم فک کنم رتبه ۲۷ دقیق یادم نیست....ولی خوب باز خودتون تصمیم گیرنده اید حتما سوابق پژوهشی دانشگاه و اساتید و در زمینه ای کار میکنن نگاهی بیندازین مثلا خودم دانشگاه شیراز خیلی دوست دارم ولی بدلیل مسافت دوری ۱۰۰۰ کیلومتر خانوادم اجازه نمیدن و مجبورم شهرهای نزدیکترو انتخاب کنم.من آخه هیچکسو نمیشناسم که آی تی شیراز باشه ازش راجع به اساتید و اینا بپرسم شنیدم آی تی شیراز خیلی خیلی خشک و مدیریتیه و اساتید کاملا غیر قابل انعطاف و خشک ولی راجع به الزهرا بهتر شنیدم الان واسه این موندم چیکار کنم |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - shamdooni - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ
سلام تبریک میگم من ۱۵۷ تجارتم! |
RE: 156 تجارت - ۲۱۹ شبکه - JAFARI71 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: سلام تبریک میگمممنون منم به شما تبریک میگم روزانه تهران میاریم؟ :/ من به الزهرا راضیم! |
RE: 156 تجارت - ۲۱۹ شبکه - shamdooni - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: سلام تبریک میگمممنون والا نمیدونم . فک میکنم الزهرا رو با احتمال خیلی زیادی قبول شیم |
۱۵۶ تجارت - ۲۱۹ شبکه - iammiti - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ق.ظ
تبریک ! منم حدود شما شده رتبم شما احتمالا این گرایشهای سامانه های شبکه ای یا چند رسانه تهران نمی زنین؟ شبانه تهران نمی زنید؟ |
RE: 156 تجارت - ۲۱۹ شبکه - JAFARI71 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: تبریک !ممنون چرا حتما میزنم شهید بهشتی و علوم و فنون رو هم میزنم احتمالا بعدش شبانه تهران و علم و صنعت و خواجه نصیر رو بزنم بعدش هم قم رو میزنم! |