۲۶۵ نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - نسخهی قابل چاپ |
۲۶۵ نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - mahdi9293 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان من رتبه ۲۶۵ نرم افزار رو آوردم می خواستم بدونم که می تونم با این رتبه روزانه امام خمینی قزوین قبول بشم؟ بعد هم این که اگر کسی از دوستان هست که در این دانشگاه تحصیل کرده خوشحال می شم اگه اطلاعات ارزشمندش رو در مورد رشته نرم افزار این دانشگاه(مخصوصا مقطع ارشد) در اختیار من بذاره |
RE: 265 نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - software94 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ق.ظ
سلام بله حتما قبول میشید.پارسال بچه ها با رتبه ۳۳۳این دانشگاه روزانه قبول شدن.کارنامه شون هم تو لیست قبولی های پارسال هست. در مورد این دانشگاه منم خیلی مردد بودم,از اونجا که خودم قزوین درس خوندم وبودم یه چیزایی میگم.البته من این دانشگاه نبودم. این دانشگاه دو سال ارشد اورده,هیت علمی خیلی قوی نداره.من از استادم دیشب پرسیدم گفت زیاد تو ترم افزار قوی نیست. ولی کلا قزوین شهر ارومی هست واصولا دانشجوهایی که اونجا هستن راضین وبا توجه به تزدیک بودنش به تهران اکثر دانشجوها هم تهران وکرجی هستن.و از این بابت خیلی خوبه.خود دانشگاه هم من.زیاد رفتم خوبه.بد نیست. |
RE: 265 نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - mahdi9293 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلام ممنون software94 عزیز در مورد خوابگاه هم اطلاعاتی دارید؟ و این که برای کسی که یک یا دو شب می خواد اون جا ساکن باشه هم خوابگاه می دن؟ و همین طور در مورد کتابخانه... آیا دانشگاه امام خمینی، از نظر کتابخانه و دسترسی به منابع علمی از جمله مقالات و پایان نامه ها و ... وضعیت خوبی داره یا نه؟ |
RE: 265 نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - software94 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ
خوابگاهش که تقریبا به دانشگاه نزدیکه وشرایطش هم من دیدم بد نبوده.غذاهاش هم دوستام اونجا بودن خیلی ناراضی نیستن.به احتمال زیاد بهتون خوابگاه میدن.من اینو خیلی دقیق نمیدونم. اما کتابخونش رفتم واسه یه پروژه ایی وپایان نامه هاش هم بهم دادن اونجا مطالعه کنم.میتونم بگم کتابخونش خیلی بزرگ واروم بود,کلا دانشگاه ارومی هست.من فقط بخاطر کادر هیت علمیش مرددم که برم یا نه.وگرنه مسیرش هم تقریبا نزدیک اتوبان هست ورفت وامد خیلی راحت.ما خونمون چون پنجره هاش رو به این دانشگاه باز میشد تقریبا اطلاعات کاملی دارم. |
۲۶۵ نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - ali0281 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ق.ظ
راستش دوست من اونجا میخونه نرم افزار و اصلا از اساتید این دانشگاه و سطح علمیش راضی نیست میگه دانشگاه سطح پایینه اساتید خیلی خوبی نداره متاسفانه |
۲۶۵ نرم افزار و دانشگاه امام خمینی قزوین - saeedgh144 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ
من خودم کارشناسی اونجا بودم ... به غیر از یک استاد بقیه هیئت علمی تقریبا داغونن ... البته شاید جای بهتری نشه با رتبه تون قبول شد |