انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - maryam368 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
دوستان عزیز به نظرتون در گرایش آی تی و تجارت ، به کدوم ترتیب باید انتخاب کرد؟ شهید بهشتی علم و صنعت الزهرا خواجه نصیر |
انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - Amoojan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ
فکر کنم شهید بهشتی فقط معماری سازمانی میگیره... حتما درس هاشو چک کنید... متفاوت با سایر گرایش های ای تی هست. |
انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - khordad.girl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ
به نظرم علم و صنعت بهشتی خواجه الزهرا حالا شما میشه کمک کنید اول شیراز یا الزهرا؟؟ |
انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - shahram.nasaji - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ
تا جایی که اطلاع دارم امثال بهشتی به صورت زیر دانشجو می گیره - معماری سازمانی - سیستم های چندرسانه ای - مخابرات امن (شنیدم امسال قراره اولین ورودیش رو بگیره) |
RE: انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - noronet - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: تا جایی که اطلاع دارم امثال بهشتی به صورت زیر دانشجو می گیره سلام و خسته نباشید میشه یک مقدار در مورد گرایش سیستم چند رسانه ای صحبت کنید ؟ به صورت کلی در چه مبحث هایی میگنجه ؟ دانشگاه و اساتیدش به چه صورت هست ؟ ممنون میشم پاسخ بدید |
RE: انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - maryam368 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: به نظرم والا تو رنکینگ های ایران، دانشگاه شیراز بالاتر و معتبرتره. ولی من اول الزهرا رو میزنم چون خانواده ام نمیذارن به جز تهران جای دیگه ای برم |
RE: انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - khordad.girl - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط:زیاد کاری به رنکینگ نداشته باش...واقعا همه چی از نزدیک فرق میکنه، اینو از زبون دو تا از دوستام که تو این دوتا دانشگاه درس میخونن گفتم....(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: به نظرم |
RE: انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - pesare_sabz70 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: تا جایی که اطلاع دارم امثال بهشتی به صورت زیر دانشجو می گیره مگه دوره مارشناسی پاس نکردی؟!!! من در این حد میدونم که راجع به پردازش تصویر و انیمیشن سازی و مسائل اینچنینیه...و شدیدا به ریاضی بستس.... راجع به سامانه های شبکه ای و معماری سازمانی اطلاعی دارین آیا؟ |
انتخاب کدام دانشگاه ها در اولویته؟؟؟؟ - shahram.nasaji - 27 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
بله. مباحث گرافیک، انیمیشن، تصویر، فشرده سازی و غیره اکثر دروس هم ریاضی دارن |