|
|
[درخواست اپلود] آمار پارسه - نسخهی قابل چاپ |
|
[درخواست اپلود] آمار پارسه - aminamini - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ
دوستان سلام خواستم این کتاب رو بخرم اما متاسفانه نشد که بشه! ![]() توی اینترنت هم گشتم اما یه نسخه قدیمیشو پیدا کردم که متاسفانه اونی که باید باشه نیست ![]() لطفا اگه لینکی واسه دانلود این کتاب دارید بذارید تا هم استفاده کنن
|
|
دانلود آمار پارسه؟ - alireza3742 - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ
جزوه دستنویس آمار مهندس محبی کیا( استاد دانشگاه تهران و موسسه نصیر )رو دارم و انشاالله فردا آپلودش میکنم . به نظرم جزوه خوبیه. |
|
دانلود آمار پارسه؟ - ف.ش - ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ
اینجا تالار مباحث درسی است نه منابع.لطفا بیشتر دقت کنید.منتقل شد. |
RE: دانلود آمار پارسه؟ - arshad91 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ)aminamini نوشته شده توسط: دوستان سلام نمایندگی پارسه نداره؟باید داشته باشه (۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ)alireza3742 نوشته شده توسط: جزوه دستنویس آمار مهندس محبی کیا( استاد دانشگاه تهران و موسسه نصیر )رو دارم و انشاالله فردا آپلودش میکنم . به نظرم جزوه خوبیه. جزوه هات یه جا بزار همه استفاده کنند مهندس
|
|
دانلود آمار پارسه؟ - موج - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
آمار پارسه فروش آزاد داره دوست من و اگر هم نمیداشت به نظر من اخلاقا درخواست لینک دانلودش درست نیست |
|
دانلود آمار پارسه؟ - *farnaz* - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ب.ظ
خوب ما گیرمون نمیاد ... شما تهرانید به همه چی دسترسی دارید ... اگه واسه فروش دارید بگید من می خوام |
|
دانلود آمار پارسه؟ - arshad91 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
سایت ادینه سر بزنید شاید داشته باشه |
RE: دانلود آمار پارسه - arian_61 - 11 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ)aminamini نوشته شده توسط: دوستان سلاماینجا رو یه سر بزن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |