۶۸۷ تجارت ۶۹۳ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۶۸۷ تجارت ۶۹۳ شبکه - mshelman - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
[attachment=18660]درصدام خیلی بد نبود ! ولی چون زبان و مدیریت و معماری رو خالی گذاشتم خیلی بد شد آیا امکان قبولی تو پردیس دانشگاه تهران واحد قم رو دارم ؟ یا پردیس های دیگه به غیر از خود گردان ها ! ؟ اگرم کسی از خود گردان ها و مزایا و معایبش چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه ! از دوستانی که سال دومشون بود و موفق شدن نتیجه خوبی بگیرن، یا کسانی که مشغول خوندن ارشد هستند میپرسم، چقدر می ارزه آدم یه سال دیگه هم بخونه ؟ البته من ۳ سال بعد از کارشناسی شرکت کردم و الان ۲۵ سالمه |
۶۸۷ تجارت ۶۹۳ شبکه - melika12345 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ب.ظ
به نظر من وقتتو تلف نکن ممکنه سال بعدم رتبه ای که میخوای نیاری .....پردیس های خود گردان هم شهریش بالاست خیلی غیر انتفاعی قم حتما میاری |
۶۸۷ تجارت ۶۹۳ شبکه - flowerirani - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
اگر سربازی نرفتی نمیدونم اما اگر رفتی دوبار هبخون کنکور راحت میشه قبول شد بشرطی که ۱سال نه ۸ماه از الان لذتهای زورگذرو بیخیال بشی ۷۸ماه خودتو نگه دار |
RE: 687 تجارت ۶۹۳ شبکه - غضنفری - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)mshelman نوشته شده توسط: درصدام خیلی بد نبود ! ولی چون زبان و مدیریت و معماری رو خالی گذاشتم خیلی بد شدآخی مدیریت که یه درس کاملا حفظیاتیه و منبعشم که مشخصه رو اگه میخوندین با این درصدای تخصصی و مشترک خوبتون رتبتون زیر ۱۰۰ میشد. |