تالار گفتمان مانشت
۴۳۶نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - نسخه‌ی قابل چاپ

۴۳۶نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - royaarabi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ

سلام به نظرتون من شبانه قبول میشم روزانه چی امیدی هست؟
این هم پوشانی دقیقاچیه؟؟؟
اینم کارنامم
[attachment=18658]

۴۳۶نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - fateme_shz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۹ ب.ظ

منم ۴۳۷ نرم شدم.شبانه کدوم شهرستانارو میاریم؟

۴۳۶نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ

هم پوشانی من تو صفحه کارنامم تو ضیح دادم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

براساس پارسال خیلی نمیشه حساب کرد چون هم پوشانی خیلی کم بوده . همپوشانی امسال شبیه به سال ۹۲ هست که اگه فایل قبولهای مانشت رو نگاه کنید ۴۱۵ شبانه یزد اورده دیگه نمیدونم اخرین رتبه شبانه چند بوده ولی احتمالش زیاده که بیارید

۴۳۶نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - roger670 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط:  سلام به نظرتون من شبانه قبول میشم روزانه چی امیدی هست؟

سلام.
روزانه رو احتمالش خیلی کم هست.
اما شبانه رو با احتمال زیاد توی تبریز، قزوین و زنجان قبول میشید.

RE: 436نرم ، ۳۵۰ الگوریتم،۵۴۴ هوش به نظرتون شبانه رومیارم - royaarabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ

باتوجه به هم پوشانی امکان داره روزانه یزد یا زنجانو بیارم بین یزد و قزوین و زنجان اول کدومارو بزنم به نظرتون ؟
گیج شدم واقعا باید چیکار کنم