۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - Mahsash - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ
این هم کارنامهی من. مونده بودم بذارم!نذارم!بعد دیدم خودم از کارنامههای سالهای قبل مانشت خیلی استفاده کردم پس کارنامهی من هم میتونه مفید باشه برای دیگران (یه نکتهی خیلی جالب در مورد من اینه که من اصلا اصلا اصلا برای نرمافزار نخوندم و فقط برای هوش مصنوعی درس میخوندم و ایدهای ندارم که چرا اینقدر رتبهی هوشم بد شد!!) حالا موندم بین نرمافزار تهران و شریف... |
۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - gunnersregister - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ب.ظ
رتبه هاتوون خیلی خوبه. ایشالا همون هوش روزانه تهران رو قبولید |
۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - nlp@2015 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
تبریک میگم میشه بگید توی هوش فقط انتخاب رشته میکنید یا نرم افزار؟ |
۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - Mahsash - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ
متشکرم. بله ولی هوش نمیخوام الان اصلا یعنی نظرم یه ماه مونده به کنکور عوض شد (یه مقدار پیچیده ست جریاناتش) و الان نرمافزار میخوام و از اینکه رتبهی نرمم بهتر شد خیلی خوشحال شدم ولی خب واقعا هم متعجب شدم که چطور همچین اتفاقی افتاد! (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: تبریک میگم میشه بگید توی هوش فقط انتخاب رشته میکنید یا نرم افزار؟ ممنون. البته اصلا به اندازهای که توقع داشتم نبود. ولی خب راضیم خداروشکر. اول نرم تهران میزنم بعد هوش تهران (دلیلش هم خیلی پیچیده ست و به فیلدهایی که دوست دارم برمی گرده.) و البته نمیدونم نرم شریف قبول میشم یا نه؟! واینکه اگر قبول بشم بزنم اونو جلوتر یا نه. باید تحقیق کنم |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - mahsa-frj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
تبریک می گم. می تونید بفرمایید که انتخاب اولتون نرم شریف هستش یا قصد خوندن هوش رو دارید؟ |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - Mahsash - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: تبریک می گم. می تونید بفرمایید که انتخاب اولتون نرم شریف هستش یا قصد خوندن هوش رو دارید؟ممنون راستش همونطور که گفتم هنوز واقعا نمیدونم چی کار کنم. چون رتبهم خیلی برام غیرمنتظره بود و اصلا و ابدا به چیزی که فکر میکردم نزدیک نبود. و یه مقدار شرایط علاقه و اینهام هم عجیب و غریب و پیچیدهست. ولی احتمال زیاد انتخاب اولم نرم تهران باشه. و سوالم اینه که اصلا نرم شریف قبول میشم یا نه؟ هنوز نفهمیدم اینو. چون قراره امسال ظرفیتا بیاد پایین. |
۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - nlp@2015 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
وااای قراره امسال ظرفیتا بیاد پایین؟ نرم همینجوریشم کم بود که |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۲۵ الگوریتم، ۳۹ هوش مصنوعی، ۷۱ معماری کامپیوتر - Mahsash - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: وااای قراره امسال ظرفیتا بیاد پایین؟ نرم همینجوریشم کم بود که آخه پارسال یهو خیلی زیاد شد خب! چه خبره ۲۰ تا نرمافزار شریف؟!! و اینکه نمیدونم از روی این حرف گفتم اینو که به طور کلی گفتن ظرفیتها میاد پایین. |
۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - ali blhj - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
تبریک می گم. طبق رتبه های پارسه سال گذشته با رتبه ۳۴ هوش شریف روزانه قبول شدن، احتمال هوش شریف رو هم دارید. |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - Mahsash - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: تبریک می گم. طبق رتبه های پارسه سال گذشته با رتبه ۳۴ هوش شریف روزانه قبول شدن، احتمال هوش شریف رو هم دارید. ممنون. انتخاب اول زدم نرم افزار تهران ولی |
۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - faza - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ
کارنامه خاصی دارید! تبریک میگم! :-) |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - Mahsash - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کارنامه خاصی دارید! تبریک میگم! :-) ممنون خاص از چه لحاظ؟ :دی |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - faza - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کارنامه خاصی دارید! تبریک میگم! :-) از اون لحاظ! :-) |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - Mahsash - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)faza نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: کارنامه خاصی دارید! تبریک میگم! :-) ؟! منظورتون رتبهی نرمافزارمه که بهتر شده؟ |
RE: ۱۹ نرمافزار، ۳۹ هوش مصنوعی - faza - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ
ازهمه لحاظ |