|
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - hrh_fourtyseven - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
سلام می خواستم بدونم کسی می دونه هزینه ی تقریبی تحصیل تو شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور حدودا چه قدره؟ می خوام ببینم اصلا ارزش داره آدم بره این جور دانشگاها؟ |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - ziba.O - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
همشو تو محدوده ی ۱۷۰۰ تا ۲۵۰۰ در نظر بگیر |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - amirrrrrrr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ
به نظرتون آیا دانشگاه آزاد بهتر از غیرانتفاعی/پیام نور/پردیس نیست؟؟؟ از نظر شهریه که از پردیس کمتره. و تا جایی که من فهمیدم اعتبارش از پردیس بیشتره |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - ziba.O - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ
منم دقیق نمیدونم انشاله کسایی که کار بلدن راهنماییمون کنن |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ
آره منم شنیدم آزاد اعتبارش از غیر انتفاعی و پردیس بیشتره دوستم پردیس یاسوج مهندسی مکانیک میخوند اون میگفت |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - hrh_fourtyseven - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ
ای بابا من که آزاد ثبت نام نکردم
|
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - nasrinn - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ب.ظ
الان دقیقا شبانه چقد هست؟؟ |
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - t.mehr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ب.ظ)nasrinn نوشته شده توسط: الان دقیقا شبانه چقد هست؟؟لینک زیر جدول شهریه سال ۹۳ است. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - pouryafcl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
من برادر دوستم پردیس کیش درس میخونه ترمی۵-۶میده داداشم آزاد میخونه ترمی۲/۵ میده دوستم غیرانتفاعی اهواز درس میخونه ترمی۱/۵میده البته اینا مال۹۳هستن.نمیدونم برا ما کمو زیاد میشه دیگه یا نه درضمن کی گفته اعتبار آزاد از غیرانتفاعی بیشتره؟!؟!؟!؟!؟!؟! |
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - blackhalo1989 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)pouryafcl نوشته شده توسط: من برادر دوستم پردیس کیش درس میخونه ترمی۵-۶میدهیاااااااااااااااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - نازی_ناز - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ق.ظ
بچه ها اگه آزاد ثبت نام نکرده باشیم واسه کنکورش چی؟پس اینکه میگن دانشگاه آزاد بدون کنکور دانشجو میپذیرد درست نیس؟ کسی اطلاعی داره؟ |
|
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - Aliteh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ
دوستان کسی میدونه هزینه شبانه (نوبت دوم) چقدر هست؟ به نظرتون شبانه فردوسی مشهد ارزش داره یا روزانه یزد؟ این دفترچه سنجش خیلی مسخره س همش نوشته برای اطلاع از شهریه دانشگاه به سایت اون دانشگاه مراجعه کنید نه که سایتاشون هم راحت نوشته شهریه چند هست ، سایت فردوسی مشهد رو زیر و رو کردم فقط شهریه پردیس رو زده بود ؟ یعنی شهریه شبانه اش هم همینقدره؟ |
|
هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ
دوستان واسه کارشناسی که غیرانتفاعی معتبرتر از آزاده...واسه ارشد هم همینطوره؟ لطفا راهنمایی کنید |
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - ۲۰۱۲s - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)pouryafcl نوشته شده توسط: من برادر دوستم پردیس کیش درس میخونه ترمی۵-۶میدهخوب بازاری راه افتاده ماشاالله خدا بده برکت الان داره هر سال جمعیت ارشد ها بیشتر میشه هرچند بعضی یا بخاطر همین هزینه ها شاید ثبت نام نکنن و یا دلایل دیگه مثل بیکاری و و و و و ولی به هر حال خیلیا هستن ثبت نام میکنن دیگه از کارشناسی شدنمون تا تونستن گرفتن حالا ارشد دو برابرشو میگیرن بعدشم هیچ آینده کاری و بهره علمی از مدرکمو نمیبریم! فقط میشه گفت "این ره که ما میرویم به ترکستان است" نمیخام کسیو خدای ناکرده ناامید کنم ولی واقعیته ، هر کس بنا به شرایطش تصمیم میگیره و بگیره موفق باشید |
RE: هزینه ی هر ترم شبانه، غیر انتفاعی، پردیس و پیام نور؟ - pouryafcl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان واسه کارشناسی که غیرانتفاعی معتبرتر از آزاده...واسه ارشد هم همینطوره؟ لطفا راهنمایی کنید بله دوست عزیز شک نکن |