![]() |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ
سلام با آرزوی موفقیت برای بچه های مانشت اینم کارنامه من ![]() به نظرتون آیتی تهران و تجارت امیرکبیر کدومش میارم؟ |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ
تبرییییییییییییییییییییک ![]() چقد عاااالی بچه های مانشت ترکووووندن موفق باشی |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - ziba.O - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
تبریک تبریک |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: تبرییییییییییییییییییییک مرسیییییی منم به شما تبریک میگم عااالی شدین ![]() ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: تبریک تبریک مرسیی به شمام باید تبریک گفت ![]() |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - sanaz777 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ
تبریک فراواننننن انشالله تهران میارید |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک فراواننننن خیلییی ممنووووون |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ
تبریک میگم. کدوم رو دوست دارید برید؟ |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط: تبریک میگم. کدوم رو دوست دارید برید؟ ممنون، به شما که دوبله باید تبریک گفت ![]() آیتی تهران بیشتر دوست دارم شما کدوم رو اول می زنین؟ |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط: تبریک میگم. کدوم رو دوست دارید برید؟ خیلی ممنون ![]() منم تهران بیشتر دوست دارم اما از طرفی هم تجارت دوست دارم ![]() ایشالا موفق باشی. شاید همکلاسی شدیم ![]() |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط: تبریک میگم. کدوم رو دوست دارید برید؟ مرسییی همچنین شمااا ![]() خوشحال میشم همکلاسی شیم ![]() |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ
تبریکات فراوااااااااان موفق باشیییییی |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریکات فراوااااااااان مرسی ولی با این ظرفیتایی که اعلام کردن نا امید شدم واسه این دو دانشگاه ![]() |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:خیلی ناراحتم...باورم نمیشه(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریکات فراوااااااااان ظرفیت دانشگاه تهزان و امیرکبیر گ تغییر نکرده،اونا سرجاشه،خیلی جاها حذف کزدن مث اصفهان یزد بیرجند. |
RE: 16 تجارت_۶۵ شبکه - niiiliii70 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:خیلی ناراحتم...باورم نمیشه(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریکات فراوااااااااان تهران ۸ تا بود شد ۶ تا ![]() تربیت مدرسم که دیگه نمیگیره اصن زورشون به آیتی میرسه دیگه ![]() |
۱۶ تجارت_۶۵ شبکه - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:ولی شما میاری تهران و امیر کبیرو نگران بقبه ش نباش....(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:خیلی ناراحتم...باورم نمیشه(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریکات فراوااااااااان |