![]() |
رتبه ۱۳۴ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۳۴ - pk19000 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ق.ظ
به قول بچه ها صب کنکور ساعت ۴ پاشدم یه مرور کردم رفتم |
رتبه ۱۳۴ - hashem1372 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ ب.ظ
سلام.با رتبه ۲۸۶ علوم و سهمیه شاگرد اولی کجا قبولم؟راهنماییم کنین |
RE: رتبه ۱۳۴ - pk19000 - 13 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ب.ظ
سلام. این کارنامه سال پیش منه. امسال تصمیم دارم یه کم بهتر بکنم درصدهام رو. این کارنامه میگه : از ۶۰ تا سوال دروس تخصصی ۱۲ تا درست زدم. یعنی به طور میانگین از هر درس ۳ تا از ۱۵ تا سوال رو درست زدم. امسال امیدوارم به ۵ تا برسونم. از ۴۵ تا سوال دروس پایه مجموعا ۴ تا درست بوده که به امید خدا تصمیم دارم برسونمش به ۹ تا. زبان هم که همین قدری که هست هست دیگه!!! برای همه اونایی که ۳۵ روز دیگه قراره کنکور بدن آرزوی موفقیت میکنم. ایشالا نتایج همگی رضایت بخش باشه. ![]() و یه آمار خوب و بدردبخور: ![]() لینک زیر هم کارنامه دوست من هست که رتبه ش ۱۰۱ هست. با مقایسه دوتا کارنامه متوجه میشیم که اختلاف میانگین درصد ها ۱/۶ هست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم کارنامه رتبه ۹۸ سال قبله: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینا رو اینجا میذارم که بقیه هم راحت بتونن مقایسه کنن ![]() رتبه ۷۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به طور میانگین ۵ ٪ بهتر از من. رتبه ۱۸: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بطور میانگین ۲۰٪ ( تقریبا دوبرابر من ![]() |