۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - نسخهی قابل چاپ |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - iwes - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ق.ظ
سلام خدا رو شکر که درست شد با وجود اینکه خودم ترم ۷ بودم و خیلی سختی کشیدم. حال و حوصله ی موندن پشت کنکور رو نداشتم درصد ها : اینجا جا داره من از اقای جویباری عزیز هم که من خیلی اذیتشون کردم تشکر کنم. دم همه ی مانشتی ها گرم. همچنین سلام گرم بنده هم به اون مشاور همپای سنجش هم برسونید که ۴۰۰ رو برای من پیشبینی کرد. |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - nlp@2015 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ق.ظ
به شما هم تبریک میگم. موفق باشید |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - m.teymourpour - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ
تبریک میگم دوست عزیز مشخص بود که آدم باسوادی هستین. انشااله که همیشه موفق باشین |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - iwes - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: بهت تبریک میگم ، رتبت خیلی خوبه . شریف حتما قبولی .من توی تاپیک خودش هم گقتم تعاونی سنجش رفته یه ادم داغون رو ورداشته با احساسات ملت بازی میکنه.حرف الانش با حرف ۵ دقیقه قبلش فرق داشت.نا سلامتی ایشون مهندس بود و بایستی میدونست که پیشبینی باید بر اساس سابقه باشه حالا با یه خطایی درست در میاد نه این که بیاد رتبشو بطاره تو قبولی های پارسال بعد ضرب در ۵ کنه . |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - gunnersregister - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
تبریک میگم. عالیه. واقعا زبان خیلی سحت بود. من یکی خوب خونده بودم ولی بیشتر از ۱۸ درصد نزدم. خیلی خوب زدید. |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - iwes - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ
مرسی. والاه من زبان رو برا ۱۰۰ رفته بودیمکه اون سوالا رو دیدم نابود شدیم .البته من نمره منفی هم زیاد داشتم. |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - media_68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم من رتبه معماری ۳۶۴ شده به نظرتون روزانه کجاها قبول می شم |
RE: 24 هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - masoud67 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
تبریک فراوان |
RE: 24 هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - gunnersregister - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ)media_68 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم من رتبه معماری ۳۶۴ شده به نظرتون روزانه البته اینجا جای پاسخ به سوالتوون نیست. ولی همپوشانیها زیاده.انتخاب رشته کنید و امیدوار باشید. |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - faza - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ب.ظ
منم خیلی خیلی تبریک میگم. ایشالا در تمام مراحل زندگیت هم همینطور موفق باشی. :-) |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - ali blhj - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ
با عرض تبریک اگه ممکنه رتبه نرم افزار و الگوریتم رو هم بذارید. ممنون |
۲۴ هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - mNajarzadeh - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم. همیشه موفق و سربلند باشید. |
RE: 24 هوش مصنوعی و ۱۰۰ معماری - hossein1991 - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ
دوست عزیزم ممنون میشم منابع مطالعاتی تون رو هم بگید متشکرم |