![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - نسخهی قابل چاپ |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ق.ظ
سلام ایشالله همه دوستان موفق باشن درصد هام : زبان ۳۰ مشترک ۵۴/۴ مدیریت ۰ تخصصی ۶۶/۶ معماری ۴۷ معدل ۱۳/۳ اینجا معدل موثر رو نوشته ۱۴ ولی بالاترش معدل کارشناسیم ۱۳/۳ رو نوشته .. نمیدونم چرا معدل موثرم ۱۴ شده اینم کارنامه دوستان خواسته بوده ![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ق.ظ
تبریک میگم. با این رشته و این معدل خیلی خیلی خوبه. خدا قوت. |
RE: 10 شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: تبریک میگم. مرسی خیلی ممنون ![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Behzad TP - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ق.ظ
دست مریزاد ![]() حیلی عالیه. تبریک می گم. |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - se.amiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ق.ظ
دقیقا معکوس من شدین ![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ق.ظ
مرسی ممنون همگی .. واقعا لطف دارید همگی ![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ق.ظ
تبریک تبریک و صدها تبرییییییییییییییییک ![]() |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ق.ظ
آقااا ![]() عالیه موفق باشید ![]() چه باحال رتبه ۱۰ تجارتم شبکش ۳۲ هس ![]() |
RE: 10 شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: آقااامرسی خیلی ممنون :دی :دی |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ
یاد کنکور خودم افتادم. خیلی خیلی حس خوبیه وقتی رتبه عالی میاری. واقعا تا یکی دو روز تو یک دنیای دیگه هستی! تبریک میگم مجددا. |
RE: 10 شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: یاد کنکور خودم افتادم. حس پارسالتون رو کاملا درک میکنم ![]() و باز هم تشکر ![]() |
RE: 10 شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - ali139084 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: یاد کنکور خودم افتادم.تبریک واقعا نمیدونی اگه رتبه بد بیاری چی میشه ، تا چند روز تو یه دنیای دیگه ای |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - samaneh@90 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ق.ظ
تبریک می گم پشتکارتون عالی بود امیدوارم همیشه موفق باشین. |
۱۰ شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - neda.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۹ ق.ظ
تبرییییییییییککککک فراوان ![]() فکر کنم خیلیا منتظر رتبه ی خوب شما بودن ![]() به نفر دیگه هم بود درصداش شبیه شما بود اما زبان ۷۰ زده بود، اسمش یادم نیس، ولی یادمه شما دو نفر رو فکر کنم همه منتظر رتبه ی خیلی خوبتون بودن ![]() واقعا تبریک میگم. عااالیه. و قطعا ب حق خودتون رسیدین ![]() و هیچی بهتر از این نیس ادم احساس کنه چیزی که مستحقش بوده رو دریافت کرده موفق باشید ![]() |
RE: 10 شبکه ۳۱ تجارت رشته کارشناسی شیمی :P - maryam368 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ق.ظ
خیلی تبریک میگم. عالیه موفق باشید |