تالار گفتمان مانشت
کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - نسخه‌ی قابل چاپ

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - karbar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ

سلام. دوستان امسال یه اتفاق جدیدی افتاده توی کارنامه ها! رتبه آخرین فرد مجاز چرا انقدر پایینه؟!!!! مثلا پارسال برای معماری ۲۴۰۰ و امثال ۹۵۸ است!
شما چه جوری این مسله رو تفسیر می کنید؟! برای انتخاب رشته!
به نظرتون هم پوشانی امسال بیشتر شده؟! مخصوصا برای معماری که تخصصی اش سخت بود. مثلا ممکنه مثل دو سال پیش رتبه ۱۰۰ معماری دانشگاه تهران قبول شه؟!!

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - saeedeivazi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ

من هم فک میکنم امسال همپوشانی زیاده. نه زیاد! خیلی زیا ا ا ا ا اد!

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ق.ظ

ببخشید همپوشانی یعنی چی؟ اگه زیاد باشه خوبه یابد؟

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - karbar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:  من هم فک میکنم امسال همپوشانی زیاده. نه زیاد! خیلی زیا ا ا ا ا اد!
دلیل تون چیه؟!

RE: کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ق.ظ

ممنون میشم اگه منم در جریان این همپوشانی بزارید

RE: کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - karbar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ق.ظ

وقتی هم پوشانی زیاده، یعنی اینکه کسی که رتبه اش توی نرم خوب شده توی دوتا گرایش دیگه هم خوب شده! در صورتی که نمی خواد هوش یا معماری بره! درنتیجه اون رتبه هوش و معماری به حساب نمیاد! و مثلا مثلا تا رتبه ۳۰ معماری کسی نمیره معماری و بچه های هوش و نرم هستند! در نتیجه از لحاظ قبولی توی دانشگاه رتبه ۳۰مثلا اولین نفریه که میره معماری!

RE: کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ

چ جالب،مرسی،یعنی ی امیدایی هس هنوز

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - نازی_ناز - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ب.ظ

ببخشید یعنی تا چقدر امید هست؟
به نظرتون تا ۱۰۴۷ هوش واسه شبانه امید هست؟
من پارسال رتبم ۱۰۰۳ بود و آخرین مجاز ۵۰۰۰ بود هیچ جا قبول نشدم امسال با منفی زدن درصد ریاضی و زبانم رتبم ۱۰۴۷ شد به نظرتون امسال امیدی هست واسم؟

RE: کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ

منم رتبم ۱۱۹۹ تجارت شده میشه امیدی برای شبانه قم داشت

کاهش شدید رتبه آخرین فرد مجاز و هم پوشانی - salehforum - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ

ببخشید ولی چیزی که من میبینم اینه که رفته بالا آخرین رتبه مجاز شما چطور میگید اومده پایین؟
توی این تایپک زیر هم در موردش صحبت کردم:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کاری که شما دارید انجام میدید مقایسه مجاز روزانه امسال با (غیر از غیر انتفاعی و پیام نور) پارساله!!!