۱۶۵ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
۱۶۵ نرم افزار - tara_ff - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ریاضی رو خیلی بد زدم. فکر میکردم رتبه م بدتر میشه ریاضی -۴/۱۶ زبان ۰ مشترک ۴۶ تخصصی نرم ۴۰ معدل ۱۳/۴۱ به نطرتون این رتبه کجا رو میگیره؟ |
۱۶۵ نرم افزار - ana9940 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ
تبریک فکر کنم اصفهان بیاری، منم ۱۵۰ شدم و امیدوارم نرم اصفهان قبول بشم. |
RE: 165 نرم افزار - karbar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)tara_ff نوشته شده توسط: ریاضی رو خیلی بد زدم. فکر میکردم رتبه م بدتر میشه رتبه معماری و هوشتون رو بی زحمت بذارید |
۱۶۵ نرم افزار - gogooli - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
بین فردوسی و اصفهان و شیراز کدوم بهتره؟ ترتیبشون چجوریه؟ |
۱۶۵ نرم افزار - ana9940 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ
کامپیوتر شیراز که قطعا بعد از فردوسی و اصفهان هست، فردوسی جدیدا قوی شده توی کامپیوتر، فکر کنم گرایش مدنظرتون رو باید پرس و جو کنید. |
RE: 165 نرم افزار - tara_ff - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ق.ظ
[attachment=18613] (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: بین فردوسی و اصفهان و شیراز کدوم بهتره؟ ترتیبشون چجوریه؟دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم اصفهان باید بهتر باشه. چون هر سه تاشون تقریبا در یک سطحن به نظرم ملاک رو فاصله شهرتون از این ۳ تا قرار بدین. |
RE: 165 نرم افزار - MShariati - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ
دوست عزیز، شما رتبه نرمافزارت ۲۳۰ هست و اگه خوششانس باشی حداقل یکی از دانشگاههای فوق رو میاری. میتونی برای الگوریتم دانشگاه تهران هم شانس خودت رو امتحان کنی ولی ... اگه علاقه و آشنایی کمی داری ازش، مخصوصاً که ظاهراً ریاضیاتت هم چندان تعریفی نیست، دورشو خط بکشی بهتره. در هر صورت تبریک منو هم پذیرا باش! |
RE: 165 نرم افزار - tara_ff - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط: دوست عزیز، شما رتبه نرمافزارت ۲۳۰ هست و اگه خوششانس باشی حداقل یکی از دانشگاههای فوق رو میاری.بله حق با شماست |
RE: 165 نرم افزار - karbar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ق.ظ)tara_ff نوشته شده توسط: ممنون. تبریک میگم. ان شاالله موفق باشید. |