حدس بزن رتبت چند میشه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
دوستان عزیز تو این تاپیک رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید و بعد از اعلام نتایج رتبه خودتونو بزارید ببینیم چه نتیجه ای میشه ازش گرفت، خلاصه از بیکاری که بهتره من خودم به نظرم رتبم ۱۲۳ میشه درضمن کسی که کمترین اختلاف رو داشته باشه ۲۰ تومن به مانشت هدیه میده |
حدس بزن رتبت چند میشه - faza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
۶۶ هوش ویرایش: شرایط ۲۰ تومن رو قبول ندارم به هیچ وجه! نهایتا خیلی اصرار کنید شاید مصاحبه کنم. اونم کوتاه. |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: رتبتون رو به صورت دقیق حدس بزنید منظورم اینه که حدودی نگید مثلا ۳۳۰ تا ۳۴۰ باید یه عدد دقیق بگید |
حدس بزن رتبت چند میشه - so@ - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
پس فردا دقیقشو حاجی توکلی میگه البته اگه روش بشه بگه خخخخخ |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: ۶۶ هوش اون هدیه آپشن اختیاریه شایدم مانشت هدیه داد |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - enigma2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
جالبه !! ۸۲ شبکه ! (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:راستی دانشگاهتو الان دیدم . هم دانشگاهی هستی ؟ :دی کدوم رضایی حاجی ؟ :دی(20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: ۶۶ هوش |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - s-nowrozi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
۱۷۸معماری |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! من رضا موسوی هستم اسمت چیه؟؟؟ |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - enigma2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! آهان . همونیم که سر کلاس IT 2 گفتی لینک های شبکه امیر کبیر و ایمیل کن بچه ها می گفتن مدیریت ترکوندی انگاری |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)enigma2 نوشته شده توسط: جالبه !! آهان ورودی ۹۰ هستی پس مدیریت ۶۰ زدم فکر نکنم زیر ۱۰۰ بشم حالا ببینیم چی میشه |
حدس بزن رتبت چند میشه - همیلا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ
۳۰۳ شبکه/امنیت |
حدس بزن رتبت چند میشه - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
۳۰۰۰تجارت.یه کف به افتخار روحیه بالام |
RE: حدس بزن رتبت چند میشه - Haj Reza - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: ۳۰۰۰تجارت.یه کف به افتخار روحیه بالام واسه ۳۰۰۰ میری که وقتی جوابارو دیدی شوکه بشی |
حدس بزن رتبت چند میشه - sabafarhadi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
۱۹۸ تجارت و ای تی |