با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - نسخهی قابل چاپ |
با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - sorenamusic - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ
سلام توی این مدت خودم به بی خیالی زدم . اما الان خیلی استرس دارم زبان نزدم مشترک ۵۰ تخصصی ۳۰ معماری ۳۰ وسط امتحان چند نفر میگفتن و میخندیدن به مراقب هم گفتم هیچی بهشون نگفت مجبور شدم خودم تذکر بدم سه دفعه و اعصابم خورد شد به تخصصی رسیدم دیگه خراب کردم . به نظرتون قبول میشم ؟ |
RE: با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - artmiss - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)sorenamusic نوشته شده توسط: سلام دو روز دیگه هم صبر میکردی درصدات که خیلی خوبه یعنی چی قبول میشم؟ |
با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - khordad.girl - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)sorenamusic نوشته شده توسط: سلامدیگه الان وقت استرس دادن بخاطر درصد نیس ایشالا که قبوووولی هنوزم بزن تو فاز بیخیالی |
RE: با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - bazardeh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)sorenamusic نوشته شده توسط: سلام فوق العاده زدی دادا خیالت راحت رتبه ات زیر ۲۰۰ ، هر چی زدی سه برابر منه به جز زبان که مثل هم بودیم |
با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - sorenamusic - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ
ممنونم از روحیه ای که میدین راستش من شش هفت تا سوال رو کاملا بلد بودم اما سر جلسه انقدر رو اعصابم رفتن یه عده که نتونستم بزنم . وقتی داشتم بیرون میومدم تو ذهنم حل میکردمشون . این چند تا سوال به شدت بهم استرس داده . انصافا این دو روز خیلی برام دیر داره میگذره . توکل به خدا امیدوارم قبول بشم . همینطور شما دوستان . شما هم به خواسته هاتون برسین . |
با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - khordad.girl - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ)sorenamusic نوشته شده توسط: ممنونم از روحیه ای که میدینایشالا همه به خواسته شون برسن... |
با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - ali139084 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
پیام نور قشم چی شد رشته ایتیش؟؟؟؟ خدا کنه امسال بگیره با ۵۰۷ ایتی تجارت کجا قبول میشم |
RE: با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ق.ظ
با ۱۱۹۹ تجارت کجا قبول میشم،احتمال قم شبانه هست ؟ |
RE: با این درصدها امکان قبولی هست ؟ - ali139084 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ق.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: با ۱۱۹۹ تجارت کجا قبول میشم،احتمال قم شبانه هست ؟ان شائ الله قبول شی واس من هم دعا کن دعا کن همه چی خوب پیش یکی نیست تا صبح با هاش حرف بزم اصلا خوابم نمبره |