دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - نسخهی قابل چاپ |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - sharareh_moradi - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان لطفا نظر خودتون رو بگید با هدف هیئت علمی شدن توی دانشگاه های غیر تهران یا اصلا توی هر دانشگاهی پردیس بین الملل دارای ارزش بیشتری است یا دانشگاه ازاد؟ یعنی اگه دو نفر واسه مصاحبه هیئت علمی برن و یکی پردیس باشه و یکی آزاد، کدوم یکی مدرکش رو معتبر تر میدونن و انتخابش می کنن؟ بین این دو واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم!! |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - خانه سبز - ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ق.ظ
والا من اطلاع دارم بچه های پردیس دکترای شیراز اکثرا کلاس هاشون با روزانه ها ارشد و دکترا یکی هست (نمی گم همشون ولی اکثرا) نکته مثبت دیگه همه اساتید هیئت علمی بچه های روزانه دکترای شیراز همون پردیس هستن. یعنی تفاوتی تو اساتید ندارین باز سوالی باشه بپرسین درخدمتم. |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - sharareh_moradi - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ق.ظ
ممنون بله از لحاظ علمی کاملا حق با شماست و اساتید فرقی بین روزانه و شبانه و پردیس نمیگذارند اما سوال من این است که ارزش مدرک پردیس به دلیل ذکر در مدرک که از پردیس فارغ التحصیل شده اید، چقدر است؟ یعنی برای مصاحبه هیئت علمی و ... بین مدرک پردیس و آزاد کدام یک را برتر می دانند؟ من شنیده ام که مدرک پردیس را دانشگاه های دولتی قبول ندارند دانشگاه های ازاد هم مدرک آزاد را بیشتر قبول دارند پس مدرک پردیس برای کجا ارزش دارد؟ |
RE: دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - کنکوری - ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: ممنون |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - alwaysPeace - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ
منم ممنون میشم کسی پاسخ بده که مدرک پردیس( دکترا یا ارشد) از آزاد و غیرانتفاعی بالاتره یا پایین تر؟ اگه منطقی بخوایم فکر کنیم قطعا بالاتره. چون در پردیس دانشجو زیر نظر همون اساتید و هیئت علمی دانشگاه مادرهستش و از نظر سطح علمی قطعا بالاتر از غیرانتفایی و آزاد هستن اما این که آیا دانشگاه ها برای انتخاب عضو هیئت علمی و اساتید همین منطق رو در نظر میگیرند یا خیر سوال بنده هم هست. |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - omid.n1990 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
دانشگاه های دولتی برای هیئت علمی پردیس رو قبول ندارند. دانشگاه های آزاد هم به دنبال جذب فارغ التحصیلهای دانشگاه های آزاد هستند. زیرا هم خودشون هزینه میکنن و به سودشون هست که از خودشون هیئت علمی بگیرن تا پردیس یا حتی دولتی، مورد بعدی هم اینکه واسه خود آزاد بیشتر تبلیغ میشه که فارغ التحصیلهاش میتونن تو خود آزاد هیئت علمی بشن. فعلا میمونه غیرانتفاعی و پیام نور که باید دید چقدر هیئت علمی جذب میکنن و از کجا |
دکتری پردیس بین الملل شیراز-فردوسی یا دکتری دانشگاه آزاد؟ - kavehn - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ)omid.n1990 نوشته شده توسط: دانشگاه های دولتی برای هیئت علمی پردیس رو قبول ندارند. باسلام لطفا منبع خود را ذکر کنید ... |