کسی که دکترا نمی خواد به نظرتون باید ارشد بخونه یا نه ؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
کسی که دکترا نمی خواد به نظرتون باید ارشد بخونه یا نه ؟؟؟ - golsa20 - 23 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
دوستان به نظرتون کسی که نمی خواد دکتری بخونه ارزش داره ۲ سال بره فقط ارشد دانشگاه آزاد بگیره یا نه؟ با توجه به این که الان تقریبا همه یا ارشد دارن یا می خوان ارشد بخونن ،به نظرتون ارشد دانشگاه آزاد بدون دکتری تاثیری در پیدا کردن کار بهتر دارد ؟ آیا این درسته که میگن الان توقع بالا رفته و همه دیگه واسه استخدام توقع ارشد دارن ؟؟؟(البته استخدام جاهای خوب) به نظرتون مدرک بالاتر مهم تر یا داشتن تخصص ؟؟ راستش نمی دونم ۲ سال بزارم ارشد بخونم یا برم یه تخصصی بگیرم و تو یه کاری سابقه جمع کنم . لطفا راهنمایی ام کنید. |
RE: کسی که دکترا نمی خواد به نظرتون باید ارشد بخونه یا نه ؟؟؟ - s-nowrozi - 23 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ب.ظ
من پول آزاد ندارم ولی اگر می خوای بگیری و پولشو داری چه ایرادی داره! تخصص گرفتن یه حرفی ای است که آدم می خواد خودشو گول بزنه تازه تو چی می خوای تخصص بگیری تو هر جا بری کلی آدم توش رفته اند تازه وقتی دانشگاه باشی یه نظمی است و با کلی کس اشنا می شی و درکنارش می تونی یه تخصص هم بگیری |
کسی که دکترا نمی خواد به نظرتون باید ارشد بخونه یا نه ؟؟؟ - explorer - 23 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ب.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: تازه تو چی می خوای تخصص بگیری تو هر جا بری کلی آدم توش رفته اند... عجب... پس کلا بیخیال همه چی شیم |
RE: کسی که دکترا نمی خواد به نظرتون باید ارشد بخونه یا نه ؟؟؟ - s-nowrozi - 24 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:منظور این نبود بره دانشگاه عشق و حال ادم می ره یه چیز یاد بگیره(23 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ب.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: تخصص گرفتن یه حرفی ای است که آدم می خواد خودشو گول بزنه تازه تو چی می خوای تخصص بگیری تو هر جا بری کلی آدم توش رفته انداصلا و ابدا!!! حالا خودتون تصور کنید یه نفر حداقل یه سال فقط بره یه چیز یاد بگیره که خیلی بعیده تو این مدت حرفه ای بشه و حداقل چند سال زمان می بره وکلی مشکل پیش می اد م÷لا برای خودم ترم اخر بودم کلی مشکل که نشد یه ارشد درست درمون بدم حالا تصور کن بخوای بیکار باشی و بخوای تو یه زمینه خاص تخصص بگیری کلی مشکل فقط از طرف خانواده ایجاد می شه که چرا بیکاری (برای من اینجوریه )البته مگر اینکه بتونی یه کار برای خودت دسته پا کنی و همزمان رو تخصص کار کنی -برای بچه های شهرستانی ارشد تهران خوبه چون یه کار می تونند تو دوره ارشد انجام بدن تو شهرهای کوچیک تخصص زیاد مهم نیست حداقل تو زمینه سخت افزار م÷لا چند تا رفیق هام سیسکو تهش هم در اوردند اما نهایت یه کافی نت شبکه کنند یا طراحی مدار دیجیتال جا خودش داره منظورم از ارشد گرفتن یه تخصص با مدرکه و دانشگاه این فضا رو راحتر فراهم می کنه وگر نه خودم از اولین افرادم که میگه بدون تخصص تو زمینه تخصصی ارشد حتی شریف هم ارزش خوندن نداره |