تالار گفتمان مانشت
کتاب دو جلدی پوران پژوهش یا دو جلدی پارسه ؟ ؟ ؟ (مسئله این است!) - نسخه‌ی قابل چاپ

کتاب دو جلدی پوران پژوهش یا دو جلدی پارسه ؟ ؟ ؟ (مسئله این است!) - ahmadzafari - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ

با سلام خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو
با توجه به وضعیت کنکور امسال که واسه ی کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات و نرم افزار پیش امده من قصد دارم که برای درس اصول و مبانی مدیریت یکی از کتاب های دو انتشارات رو بگیرم و بخونم می خواستم ببینم که شمایی که این دو درس رو توی کنکور خوندید و یا کتاب های پیشنهادی رو نگاه کردید کدوم کتاب رو پیشنهاد میکنید

۱) دو جلدی پوران پژوهش
۲) دو جلدی پارسه

و در آخر میخواستم ببینم که چاپ ۹۲ یا ۹۱ با چاپ های جدیدش زیاد فرق کرده یا نه ؟

کتاب دو جلدی پوران پژوهش یا دو جلدی پارسه ؟ ؟ ؟ (مسئله این است!) - Behzad TP - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ

کتاب رابینز بهتر از هر دوی اینهاست. می تونید با خوندن و مرور چندباره کتاب رابینز درصد خیلی بالائی در حد ۸۰ یا ۹۰ بدست بیارید.
لینک کتاب:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این تاپیک را هم مطالعه کنین:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: کتاب دو جلدی پوران پژوهش یا دو جلدی پارسه ؟ ؟ ؟ (مسئله این است!) - badkid - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ

(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)ahmadzafari نوشته شده توسط:  با سلام خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو
با توجه به وضعیت کنکور امسال که واسه ی کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات و نرم افزار پیش امده من قصد دارم که برای درس اصول و مبانی مدیریت یکی از کتاب های دو انتشارات رو بگیرم و بخونم می خواستم ببینم که شمایی که این دو درس رو توی کنکور خوندید و یا کتاب های پیشنهادی رو نگاه کردید کدوم کتاب رو پیشنهاد میکنید

۱) دو جلدی پوران پژوهش
۲) دو جلدی پارسه

و در آخر میخواستم ببینم که چاپ ۹۲ یا ۹۱ با چاپ های جدیدش زیاد فرق کرده یا نه ؟

بهترین کتاب برای آزمون ارشد مهندسی it کتاب اصول و مبانی مدیریت مدرسان هست که هم درس هست و هم تست های آزاد و دولتی رو پاسخ داده. خیلی مفیده و کامله.

بهترین کتاب برای آزمون ارشد مهندسی it کتاب اصول و مبانی مدیریت مدرسان هست که هم درس هست و هم تست های آزاد و دولتی رو پاسخ داده. خیلی مفیده و کامله.