بیومتریک + تشخیص هویت - نسخهی قابل چاپ |
بیومتریک + تشخیص هویت - messi1991 - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان یه موضوع برداشتم که اطلاعات زیادی درباش ندارم لطفا هر کی اطلاعات درباره _تشخیص هویت با استفاده از تصاویر عنبیه چشم_ داره ممنون میشم راهنمائیم کنه اگه سایتی پایان نامه هم سراغ دارین که بشه ازش استفاده کرد ممنون میشم بهم بگید. |
RE: بیومتریک + تشخیص هویت - zorkide - 05 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ)messi1991 نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستانسلام. من برای درس شیوه تو کارشناسی روی مبحث بیومتریک و امنیتش کار کردم و یه پاور پوینت ازش دارم. زیاد نیست ولی شاید بتونه کمکتون کنه و البته منحصرا درباره عنبیه چشم نیست. اگر خواستین بگید براتون بفرستمش. |
بیومتریک + تشخیص هویت - behrad :) - 05 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
مطلب زیاد میدونستم درباره ش ولی نمیدونم چرا الان هرچی به مغزم فشار میارم چیزی یادم نمیاد! شرکت های زیادی دراین باره کار میکنن که درمالوگ آلمان فکر میکنم بزرگترینشونه. dermalog تشخیص هویت از طریق عنبیه یا retina توی ناسا و اف بی آی کاربرد داره.. همینطور بعضی از بیماری ها رو هم میشه از طریق چشم تشخیص داد مثل آبله مرغان و ایدز و مالاریا. کلمه iris هم به این موضوع ربط پیدا میکنه. |
RE: بیومتریک + تشخیص هویت - raminfa - 05 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ)messi1991 نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستانفک میکنم این لینک مفید باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بیومتریک + تشخیص هویت - messi1991 - 10 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ق.ظ
سلام خدمت دوستان عزیز خیلی ممنون بابت تمامی پاسخهاتون* یه سوال داشتم اگه بخوام موضوعم (تشخیص هویت با استفاده از تغییرات تصاویر عنبیه)رو به وسیله شبکه های عصبی انجام بدم به چه صورت هستش؟؟؟ در واقع عنوان موضوعم به این صورت (تشخیص هویت با استفاده از تغییرات تصاویر عنبیه چشم بوسیله شبکه های عصبی) باشه اولین قدمی که باید واسه اینکار بردارم چی هستش؟ لطفا راهنمائیم کنید. |
RE: بیومتریک + تشخیص هویت - messi1991 - 10 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ
یعنی هیچکس اینجا نیست که درباره موضوعم اطلاعاتی داشته باشه و راهنمائیم کنه! (۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ق.ظ)messi1991 نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان عزیز |
بیومتریک + تشخیص هویت - neilabak - 11 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
من یه مقاله تو این زمینه پیاده کردم با متلب. ولی نمیدونم متوجه میشید بخونید یا نه چون نیازمند اینه که رمزنگاری یه کم بلد باشید لینک مقالش اینه : multibiometric cryptosystem based on feature level fusion اگه خواستید ایمیلتونو بذارید براتون میفرستم |