تالار گفتمان مانشت
فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - نسخه‌ی قابل چاپ

فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - one hacker alone - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ق.ظ

با یاد خدا
سلام دوستان
تو وبگردی به این لینک خوردم گفتم برای دوستان هم بزارم شاید بدردشون خورد
من خودم دانلود نکردم ولی چک کردم قابل دانلود هست و رایگان هم هست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - faza - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ق.ظ

خرابه!

فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - one hacker alone - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ

بله حق با شماست
لینک رو اصلاح کردم فقط چون امکان لینک مستقیم به خود اموزش نیست ادرس سایت رو گذاشتم از منوی سمت راست زده اموزش رایگان جاوا

RE: فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - zahra:) - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ

باز نمیشه

فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - one hacker alone - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ

من الان چک کردم باز شد سایت رو باز کنید و به قسمت فیلم های اموزشی برید و ...

RE: فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - zahra:) - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق.ظ

(۰۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط:  من الان چک کردم باز شد سایت رو باز کنید و به قسمت فیلم های اموزشی برید و ...

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این لینک هست دیگه؟ هرکار میکنیم باز نمیشه

فیلم های آموزش جاوا به تفکیک سرفصل ها و بخش های مجزا - one hacker alone - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ

سلام
بله همون لینکه
شما DNS ست کنید برای کارت شبکه تا برای باز شدن سایت ها مشکلی نداشته باشید
۴/۲/۲/۳
۸/۸/۸/۸