خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - نسخهی قابل چاپ |
خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - Ametrine - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ
میخوام sql2005 رو روی ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیت نصب کنم. تا الان سه بار reinstall کردم ولی هر بار موقع نصب این خطا رو میده: The SQL Server service failed to start. For more information, see the SQL Server Books Online topics, "How to: View SQL Server 2005 Setup Log Files" and "Starting SQL Server Manually." و sql server service اصلاً نصب نمیشه و عملیات rollback میشه. در ضمن ویندوز رو همون اولِ کار عوض کرده بودم و بعد شروع به نصب sql کردم. از گوگل هم کمک گرفتم ولی هنوز مشکل حل نشده. شما تجربه مشابه نداشتید؟ |
RE: خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - s-nowrozi - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: میخوام sql2005 رو روی ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیت نصب کنم.من sql 2008 کار کردم.قبل رو سون ۶۴ بیتی این رو نصب کردی.شاید اس ک روی ۳۲ بیتی جواب بده-بنظرم یه ۲۰۰۸ نصب کنی چیزی رو از دست نمی دی |
خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - Ametrine - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: قبل رو سون ۶۴ بیتی این رو نصب کردیآره، البته خودم نصب نکرده بودم. دیگه ناچار شدم برم سراغ ۲۰۰۸ ولی خطا میده و دات نت فریم ورک ۳/۵ میخواد. دات نت کامپکت فریم ورک ۳/۵ نصبه ولی فایده نداره. ۳/۵ رو از کجا دانلود کنم؟ یکی از مایکروسافت گرفتم ولی بازم خطای عدم نصب میده موقعی که میخوام sql نصب کنم. میشه لینک بدید؟ اصلاً مگه ویندوز ۷ خودش ۳/۵ رو نداره؟ |
RE: خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - s-nowrozi - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:دو سه سال میشه کار نکردم -من که با ویژال ۲۰۱۰ کار می کردم ۳/۵ داشت.(09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: قبل رو سون ۶۴ بیتی این رو نصب کردیآره، البته خودم نصب نکرده بودم. |
RE: خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - MiladCr7 - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
سلام.شما مگه ویژال استودیو نصب نکردید؟ |
خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - Ametrine - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام.شما مگه ویژال استودیو نصب نکردید؟چرا نصبه ولی ۲۰۰۸ هست. همراهش دات نت کامپکت فریم ورک ۳/۵ نصب شد ... حالا دیتابیس رو کوتاه اومدم رفتم ورژن بالاتر ولی VS رو دیگه باید همین ۲۰۰۸ نگه دارم! |
RE: خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - MiladCr7 - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینو نصب کنید بعدش دات نت ۳/۵ رو نصب کنید بببینید مشکلتون حل نمیشه |
خطا در نصب sql2005 در ویندوز ۷ - Ametrine - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: اینو نصب کنید بعدش دات نت ۳/۵ رو نصب کنید بببینید مشکلتون حل نمیشهممنون مشکل از Setup اس کیو ال بود! رفتم اصن sql server collection خریدم :دی حالا مشکل یه چیز دیگه ست! میگه باید ویژوال ۲۰۰۸ سرویس پک ۱ نصب کنم تا sql نصب بشه! این نسخه ای که نصبه قدیمیه. حالا دارم sp1 رو دانلود میکنم، ببینم بعدش بهانهش چیه. |