ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - نسخهی قابل چاپ |
ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - manifest - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
دوستان عزیز من در حین مطالعه و تست زنی کتاب ۶۰۰ تست یک سری اشکالات هم در قالب تایپی و پاسخ نامه ای و هم در قالب حل مساله جمع اوری کردم که میخوام برای دکتر قدسی ایمیل کنم . گفتم اینجا هم مطرح کنم اگر کسی اشکالاتی رو در دست داره همه رو جمع اوری کنیم و در قالب یک مجموعه براشون ارسال کنیم . این کار برای چاپ های بعدی و بچه هایی که از این کتاب استفاده میکنن مفید خواهد بود . با تشکر |
RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - sixsixsix - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
من هم ازتون خواهش میکنم ایراداتو همینجا بذارید تا ما هم استفاده کنیم و دعاگوتون باشیم |
RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - flowerirani - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
۸ تا ۹ موردش تاحالا پیدا شده مثلا سوال ۱ ش جوابش غلطه یا مثلا سوالی تو بازگشتی ها فرصت کنم براتون میفرستم |
RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - manifest - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:چشم(07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)manifest نوشته شده توسط: دوستان عزیز |
RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - setarehfb - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
پس چطور شد دوست عزیز؟؟؟ |
RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - setarehfb - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
پس چطور شد؟؟؟؟؟؟؟ |