تالار گفتمان مانشت
ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - نسخه‌ی قابل چاپ

ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - manifest - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ

دوستان عزیز
من در حین مطالعه و تست زنی کتاب ۶۰۰ تست یک سری اشکالات هم در قالب تایپی و پاسخ نامه ای و هم در قالب حل مساله جمع اوری کردم که میخوام برای دکتر قدسی ایمیل کنم . گفتم اینجا هم مطرح کنم اگر کسی اشکالاتی رو در دست داره همه رو جمع اوری کنیم و در قالب یک مجموعه براشون ارسال کنیم .
این کار برای چاپ های بعدی و بچه هایی که از این کتاب استفاده میکنن مفید خواهد بود .
با تشکر

RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - sixsixsix - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ

من هم ازتون خواهش میکنم ایراداتو همینجا بذارید تا ما هم استفاده کنیم و دعاگوتون باشیم

RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - flowerirani - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ

۸ تا ۹ موردش تاحالا پیدا شده مثلا سوال ۱ ش جوابش غلطه
یا مثلا سوالی تو بازگشتی ها فرصت کنم براتون میفرستم

RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - manifest - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:  
(07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)manifest نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
من در حین مطالعه و تست زنی کتاب ۶۰۰ تست یک سری اشکالات هم در قالب تایپی و پاسخ نامه ای و هم در قالب حل مساله جمع اوری کردم که میخوام برای دکتر قدسی ایمیل کنم . گفتم اینجا هم مطرح کنم اگر کسی اشکالاتی رو در دست داره همه رو جمع اوری کنیم و در قالب یک مجموعه براشون ارسال کنیم .
این کار برای چاپ های بعدی و بچه هایی که از این کتاب استفاده میکنن مفید خواهد بود .
با تشکر

میشه لطف کنید اشکالاتی که جمع آوری کردید رو در اینجا مشخص کنید تا همه مطلع باشند.
چشم

RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - setarehfb - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ

پس چطور شد دوست عزیز؟؟؟

RE: ارسال اشکالات کتاب ۶۰۰ تست و نکته دکتر قدسی - setarehfb - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ

پس چطور شد؟؟؟؟؟؟؟