گرایش معماری سازمانی و سیستم های چند رسانه ای از شاخه فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
گرایش معماری سازمانی و سیستم های چند رسانه ای از شاخه فناوری اطلاعات - shahram.nasaji - 17 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام ؛ معماری سازمانی رو اطلاعی ندارم ولی لیست دروس و سرفصلش رو اگه بخواید میتونم براتون بگیرم من خودم سیستم های چند رسانه ای میخونم که بیشتر مرتبط با مباحث پردازش تصویر و انیمیشن و گرافیک و این موارد هست و به شدت وابسته به مباحث ریاضی اگه اطلاعات بیشتری لازم داشتید در خدمت هستم |
گرایش معماری سازمانی و سیستم های چند رسانه ای از شاخه فناوری اطلاعات - shahram.nasaji - 22 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
تا چند روز آینده می نویسم ! یک مقدار درگیر پروژه ها و سمینارهای پایان ترم هستم وقت نمی کنم الان بنویسم ! |
گرایش معماری سازمانی و سیستم های چند رسانه ای از شاخه فناوری اطلاعات - shahram.nasaji - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
دروس ترم یک که برای ما ارائه شد و خلاصه ای از سرفصل های آن پردازش تصاویر دیجیتال - شکل گیری تصویر - هیستوگرام - الگوریتم های بهبود تصویر - الگوریتم رفع مشکل نویز - الگوریتم های رفع اعوجاج - الگوریتم های جداسازی تصویر و پس زمینه - الگوریتم های شناسائی چهره و . . . مدیریت توسعه نرم افزار (کتاب سامرویل) - فصل های اولیه کتاب (فرآیندهای توسعه نرم افزار, نیازمندی ها, مدل سازی, RUP و ...) - مباحث مدیریتی توسعه نرم افزار (مدیریت ریسک, مدیریت پروژه, مدیریت پیکربندی و ...) - یک فصل به عنوان سمینار وظیفه دانشجو پویانمائی و پویانمائی سه بعدی - مباحث مقدماتی معرفی انیمیشن - نحوه چرخش, جابه جائی, مقیاس در مختصات سه بعدی - روابط اویلر - درون یابی - کنترل حرکت روی مسیر - کنترل شتاب روی مسیر - و سایر مباحث تحقیقاتی روز که خودتون باید انجام بدید به عنوان سمینار گرافیک کامپیوتری مقدماتی - الگوریتم های رسم خط, دایره, بیضی و . . . - مباحث مرتبط با OpenGL (نصب, راه اندازی, رسم اشیاء هندسی, رنگ, نورپردازی و . . .) |
RE: گرایش معماری سازمانی و سیستم های چند رسانه ای از شاخه فناوری اطلاعات - delnian - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این لینک رو مطالعه بفرمایید سوالی بود در خدمتم. |