تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - نسخهی قابل چاپ |
تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - omid93 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ
تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه |
تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - omid93 - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
سلام سوال ۱۰۵ ساختمان داده ها که بایستی BigO را مشخص کنیم چرا گزینه ۴ صحیح است؟ به نظر من گزینه ۱ صحیح است. لینک زیر را ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - samanjjj - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز n از n/log n با هیچ برای هیچ اپسیلونی در شرایط قضیه اصلی صدق نمی کنه در حقیقت درسته از اون بزرگتره ولی بزرگتری خالی کافی نیست باید n^1-e به ازای یک e ثابت O باشه برای n/log که برای هیچ e ثابتی برقرار نیست گزینه درست ۴ هست |
RE: تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - omid93 - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)samanjjj نوشته شده توسط:طبقچه قضیه ای گزینه ۴ صحیح می باشد؟(09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام کتاب یا رفرنس خاصی سراغ دارید؟ (۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)samanjjj نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام من از قضیه مستر استفاده کردم طبق چه قضیه ای شما جواب دادی؟کتاب یا رفرنس خاصاست تا نگاه کنم؟ ممنونم |
RE: تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - samanjjj - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ)samanjjj نوشته شده توسط:طبقچه قضیه ای گزینه ۴ صحیح می باشد؟(09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام بنا بر قضیه master من هم جواب دادم اگه صورت کامل مستر توی clrs رو نگاه گنید متوجه میشید. مشکل اینه که (n/log n = O(n^1-e با هیچ e>0 ثابتی نیست !!! که بگید جواب (O(n است. امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم بهتون. |
تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - omid93 - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
ممنونم پس گزینه یک جواب غلطی است خوب در این مواقع چطور به جواب گزینه چهار می رسیم؟ |
RE: تجزیه و تحلیل سوالات ساختمان داده ها با توجه به کلید اولیه - samanjjj - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: ممنونم مثلا میتونید بجای n تغییر متغیر n=2^m قرار بدید و بعد با حل معادله جدید به جواب n log m میرسید که همون n log log n هست |