اموزش #C - نسخهی قابل چاپ |
اموزش #C - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان.اینم کلیپ های اموزش #C لیندا!!! فک کنم ساده ترین اموزش سی شارپ که موجود باشه همینه!!از این ساده تر فک نکنم بشه توضیح داد امیدوارم مفید باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اموزش #C - Nesyan - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
خیلی ممنون از لطفتون پس چرا من نمیتونم دانلود کنم؟؟؟ |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
چرا نمیتونید دانلود کنید؟؟ |
RE: اموزش #C - Nesyan - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: چرا نمیتونید دانلود کنید؟؟نمیدونم چرا نمیاره!!!! چندبارم امتحان کردم |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: چرا نمیتونید دانلود کنید؟؟نمیدونم چرا نمیاره!!!! چندبارم امتحان کردم این عکس رو ببینید.وقتی Introduction رو میزنید این صفحه نمیاد??? |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: نه، مدیا فایر باز میشه که اونم هیچی نیس توش! من چند بار دارم امتحان میکنم مشکلی نداره.اگه مشکلتون حل نشد یه عکس از این صفحه ای که براتون میاد بذارید ببینیم چشه |
RE: اموزش #C - Nesyan - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:درست شد. مرسی(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: نه، مدیا فایر باز میشه که اونم هیچی نیس توش! |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
تمام کلیپ ها به علاوه فایل های تمرینی قرار داده شد |
اموزش #C - peroshatperoshat - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
ممنون |
اموزش #C - fo-eng - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ
مرسی ... |
اموزش #C - alim93 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
ممنون |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
سلام واقعا خیلی تشکرررر ببخشید اموزش های HTML, CSS, JQuery, Javascript و PHP و Ajax هم دارید؟ |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: سلام واقعا خیلی تشکرررر سلام.وای چقد زیاد؟؟؟؟ بله همشونو دارم |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:وااااااااای چقد عالیییییییی، براتون امکانش هست اینجا بزارین؟یااینکه از سایتی ک خودتون قبلا دانلود کردین بگین ک من دانلودکنم اگه سختتونه و وقتتون گرفته میشه.(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: سلام واقعا خیلی تشکرررر |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ
راستش سایتا رو خیلیاشون یادم نیست .باید اموزشامو ببینم چجوریه.شما دقیقا چی مد نظرتونه؟؟ |