کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
سلام لطفا فقط کامپایلر من جوابامو میگم شما هم نظر بدید لطفا ۹۰-یک۱ کاهش / ۲دو شیفت / ۱یک GO to ۹۱-G1 نیستش! G2 هستش ۹۲-جدول گرامر ساده تداخل انتقال/ کاهش داشت به علت وجود بازگشتی راست و درنتیجه ۲تقدم متفاوت بین $ و X ولی کاهش/کاهش نداشت ۹۳-؟ چی بود یادم نیس؟ |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سلام لطفا فقط کامپایلر من دفترچه E بودم. ۹۰ . ۱ ۹۲/ ۴ به عبارتی سوال LL1، اولی LL1نبود ولی دومی بود. سوال ۹۰ چرا دو تا شیفت؟ من یادم نیست چی زدم! سرم داره از درد منفجر میشه ! فکر کنم دو کاهش ، یه شیفت و یه go to ، اصلا بودش توی گزینه ها ؟؟؟ |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سلام لطفا فقط کامپایلر بچه ها من گزینه به نسبت درست رو انتخاب کردم جواب خودم میشه یک انتقال/یک کاهش/یک گوتو تداخل توجه کنین که با روش SLR میخاست و a جزو Follow(یادم نیس چی... ) نبودش (اگه LR0 میبود فرمایش شما درست بود) |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - mostafa2012 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
سلام سوال تقدم عملگر چطوری میشه؟؟ |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
S->$X$0 بس داریم $<headX و $=X و چون X بازگشتی چپ داشت خودX هم جزود هد خودش میشد یعنی همزمانX=$ و $<X ولی به نظرم چون سمت راست هیچ ۲قاعده ای یکسان نبودن R/R نداشتیم و فقطS/R بودش (۰ رو از الکی گذاشتم) -------------- خوب مگه ما چی میگیم؟ فقط من میگم چون سوال SLR گفته هیچ تداخلی نداره همین |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - batouei - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ
تو جدول تجزیه slr دوتا کاهش داشتیم تو ستون bو$، بعد یه کاهش تو ستون aویه پرش تو ستونs |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ)batouei نوشته شده توسط: تو جدول تجزیه slr دوتا کاهش داشتیم تو ستون bو$، بعد یه کاهش تو ستون aویه پرش تو ستونs خودتون فهمیدین چی گفتین؟!!!! ی خورده حوصله کنید و R و Sو Goto رو تفکیک کنین ،درسته |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:بله تفاوتشون توی کاهشه فقط ولیshift shift از شما میشنوم الآن(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: S->$X$0 بس داریم $<headX و $=X و چون X بازگشتی چپ داشت خودX هم جزود هد خودش میشد یعنی همزمانX=$ و $<X ولی به نظرم چون سمت راست هیچ ۲قاعده ای یکسان نبودن R/R نداشتیم و فقطS/R بودش (۰ رو از الکی گذاشتم)من میگم اینجا مشکل shift shift داره داریم همچین چیزی؟ اصلا داریم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
آقا چرا استرس میدین؟ سوال slr , هم از شیفت داریم از a و هم کاهش داریم و میشه s/r , مگه غیر از اینه؟ که خطاست. |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
من پوزش میخوام از دوستان، به اشتباهم پی بردم |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - hosein70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سلام لطفا فقط کامپایلریک کاهش که نمیشد چون( follow (s میشد b , $ یعنی ۲ تا کاهش داریم بعد شفت یه دونه goto ۹۱ و ۹۲ اره همین میشد |
RE: کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - simorgh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: آقا چرا استرس میدین؟ سوال slr , هم از شیفت داریم از a و هم کاهش داریم و میشه s/r , مگه غیر از اینه؟ که خطاست. به نظر منم همین گزینه درسته . |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
بابا سوال مگه گفته بود تو جدول؟؟! گفته بود تو این حالت نقل قول:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سلام لطفا فقط کامپایلریک کاهش که نمیشد چون( follow (s میشد b , $ یعنی ۲ تا کاهش داریم بعد شفت یه دونه goto اینی که میگین اصلا تو گزینه ها بود آخه اونوخ همه میزدن تداخل کاهش/کاهش که اصلا منظورش جدول نبود که آخه حالتو داده بود بعدش عملیاتشو میخاست. نه؟ |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
با a و فکر کنمb شیقت داشتیم شیفت را شک دارم یادم نیست سوالو... با E داریمgo to با a هم کاهش نه؟ LL1 هم اولی نبود و دومی بود |
کامپایلر-کامپیوتر۹۴ - EGALE - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ
تو همون استیت ، لاندا داریم فالوی اون میشه a, بعد با a هم شیفت داریم پس میشه تداخل. من سوالو یادم نیس اگه اشتباهنکنم فالوش a داشت . سوالات نیمد تو نت؟ |