روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - نسخهی قابل چاپ |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید میگم به همتون. یه روشی میگم که با اون میتونین نمره ی خودتونو به دست بیارین البته تنها چیزی که توش تاثیر داده نشده معدله. با این روش میتونین به جای اینکه درصد تک تک دروس رو حساب کنین، یه نمره ی کل واسه خودتون به دست بیارین و بتونین خودتون رو با رتبه های در دست سالهای قبل مقایسه کنین، فرمولی که میگم اینه: درصد زبان + درصد دروس مشترک * ۴ + درصد دروس تخصصی * ۲ + ( درصد اصول واسه " گرایش تجارت" یا معماری واسه "گرایش شبکه") اگه این مجموع رو به دست بیارین مقایسه خودتون خیلی راحت میشه. ۱/ اگه این نمره ۴۰۰ به بالا بیاد رتبه تا ۲۰ میشه ۲/ اگه این نمره ۳۰۰- ۴۰۰ باشه رتبه ۲۰ تا ۱۵۰ اینا میشه ۳/ اگه این نمره ۳۰۰ - ۲۰۰ باشه رتبه تو بازه ی ۱۵۰ تا ۵۰۰ متغیره. میتونین رو چند تا از کارنامه ها امتحان کنین. موفق باشین. |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - explorer - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
این واسه زمانی خوبه که روند والات کنکور اون سالی که کارنامه ها اومده مشابه باشه با سالی که کتکور میدی یعنی این روش الان واسه امسال در مقایسه با پارسال جواب نمیده چون مشترک پارسال میانگینش پایین بوده |
RE: روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: این واسه زمانی خوبه که روند والات کنکور اون سالی که کارنامه ها اومده مشابه باشه با سالی که کتکور میدی امسالم اگه همه اینو حساب کنن میتونیم باهم مقایسه کنیم اونیکه بالاترین نمره آورده ببینیم چنده. امسالم تخصصی اینقد بد میشه که اون اختلاف راحتیه مشترک ازش دربیاد |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
این فرمول مال دو سال پیش نبوده که ضرییب مشترک و تخصصی به ترتیب ۴ و ۲ بوده؟؟ الان که دیگه ۲ ۲ هست. |
RE: روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: این فرمول مال دو سال پیش نبوده که ضرییب مشترک و تخصصی به ترتیب ۴ و ۲ بوده؟؟ الان که دیگه ۲ ۲ هست. واسه آیتی هستش |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - explorer - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: امسالم اگه همه اینو حساب کنن میتونیم باهم مقایسه کنیم اونیکه بالاترین نمره آورده ببینیم چنده. خو تعداد بچه های مانشت معیار مناسبی واسه حساب کردن نیست تخصصی ضریب ۲ هست و مشترک ۴ پس تفاوت هستش باید دنبال یه سالی باشید که میانگین درصدا شبیه امسال باشه مثلا فک کنم سالهای قبل ۹۰ خوب باشن |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: باید دنبال یه سالی باشید که میانگین درصدا شبیه امسال باشه مثلا فک کنم سالهای قبل ۹۰ خوب باشنسالی که شرایطش مثله الانه ما بوده، اگه مطمئنی قبله ۹۰ مثله ما بودن حساب کنیم |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - explorer - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سالی که شرایطش مثله الانه ما بوده، اگه مطمئنی قبله ۹۰ مثله ما بودن حساب کنیم سال ۸۹ و ۹۰ خیلی خوبه واسه مقایسه |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - ziba.O - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
باشه پس بی زحمت میانگین کارنامه های اون سالو پیدا کن بگو ببینیم اوضامون چطوره |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - explorer - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
ببین مثلا رتبه ۲۲ شبکه سال ۸۹ میانگین نمراتش شد ۴۶/۵ دیگه همینو معیار بذار و حساب کن البته من اینطوری حساب میکنم: زبان * ۱ مشترک * ۴ تخصصی * ۲ معماری * ۱ مجموع اینا تقسیم بر ۸ البته باید کلید بیاد تا نیاد چیزی دقیق نمیشه گفت. |
روشی برای تخمین رتبه ( نظریه ی خودم) - abji22 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
خودت چند شد درصدت؟من حدودای۲۰ یا ۲۵! |