تالار گفتمان مانشت
درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد(۶/۹۰) - نسخه‌ی قابل چاپ

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد(۶/۹۰) - admin - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ق.ظ

در ادامه فعالیت‌ها جهت گسترش مانشت، درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد.
با توجه به گفتگوی برخط کاربران و احتمال شنود گفت‌گوها و نیز برای امنیت بیشتر ارتباطات با مانشت این درگاه راه‌اندازی شده است.
جهت دسترسی با مانشت با اتصال امن می‌توانید به آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه نمایید.
نظرات خود را در مورد کیفیت این سیستم می‌توانید اینجا بیان نمایید.

RE: درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - Ohaio - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ق.ظ

خطای SSL میده دکتر

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - mfXpert - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ق.ظ

من وقتی با گوگل کروم میرم قبل از ورود به سایت یه اخطار میده و میگه‌: The site security certificate is not trusted

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - summer_66 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ق.ظ

firefox هم همین پیغام رو میده

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - -Ali- - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ

به خاطر اینکه صفحه رمزنگاری شده ولی هیچ اطلاعات هویتی در دسترس نیست.

RE: درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - summer_66 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  به خاطر اینکه صفحه رمزنگاری شده ولی هیچ اطلاعات هویتی در دسترس نیست.

میشه بیشتر توضیح بدین.

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - -Ali- - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ق.ظ)summer_66 نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  به خاطر اینکه صفحه رمزنگاری شده ولی هیچ اطلاعات هویتی در دسترس نیست.

میشه بیشتر توضیح بدین.

یعنی گواهینامه SSL برای این دامنه صادر نشده و Certificate Information موجود نیست
برای صدور گواهینامه هم نیاز به هزینه سالیانه حداقل ۶۰۰۰۰ تومانی هست

RE: درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - summer_66 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  یعنی گواهینامه SSL برای این دامنه صادر نشده و Certificate Information موجود نیست
برای صدور گواهینامه هم نیاز به هزینه سالیانه حداقل ۶۰۰۰۰ تومانی هست

یعنی اگر این گواهینامه صادر نشه چی میشه؟ درگاه امن نمیشه؟ یا اگه ما برای این پیام خطا exception ایجاد کنیم میتونیم با درگاه امن سایت رو ویزیت کنیم؟

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - -Ali- - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ب.ظ

مشکلی نست‌، اگر از فایرفاکس استفاده می کنید‌، به این ترتیب عمل کنید
پس از مشاهده هشدار مربوطه با عنوان This Connection is Untrusted بر روی گزینه I Understand the Risks (در برخی مرورگرها گزینه دیگری است) کلیک نموده و سپس روی دکمه Add Exception کلیک نموده و در صفحه جدید روی دکمه Get Certificate کلیک نموده و پس از اندکی مکث روی دکمه Confirm Security Exception کلیک کنید

RE: درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - summer_66 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ب.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  مشکلی نست‌، اگر از فایرفاکس استفاده می کنید‌، به این ترتیب عمل کنید
پس از مشاهده هشدار مربوطه با عنوان This Connection is Untrusted بر روی گزینه I Understand the Risks (در برخی مرورگرها گزینه دیگری است) کلیک نموده و سپس روی دکمه Add Exception کلیک نموده و در صفحه جدید روی دکمه Get Certificate کلیک نموده و پس از اندکی مکث روی دکمه Confirm Security Exception کلیک کنید

بله این کارو انجام دادم قبلا سوالم در مورد certification که گفتید بود. دیدم ظاهرا در این زمینه اطلاعات دارید گفتم بپرسم اصل قضیه چیه؟

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - admin - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ

ان شا الله اگه پولدار شدیم گواهیش رو هم می‌خریم، البته دامنه ir تحریم هستSmile

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - موج - ۰۵ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  ان شا الله اگه پولدار شدیم گواهیش رو هم می‌خریم، البته دامنه ir تحریم هستSmile

ا پس برای همین برای پرداخت های الکترونیکی بانک ملی هم مثه مانشت اول خطا میده
من گفتم شاید صفحه بانک نیست و جعلیه که اولش پیام میده
از خیر واریز پول الکترونیکی گذشتم گفتم شنبه میرم بانک Smile

درگاه امن مانشت راه‌اندازی شد - admin - 05 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ق.ظ

بله به همین خاطره، البته من راه دور زدن تحریم رو پیدا کردم اما بانک ملی هنوز تو کف تاییدش مونده. یه شرکت کره‌ای پیدا کردم. ولی فعلاً توجیهی نداره certificate گرفتن.
ممکنه مانشت یه سرویس epay راه‌اندازی کنه. اون موقع به درد بخور می‌شه.