دوستان خواهشا جواب بدید. مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - نسخهی قابل چاپ |
دوستان خواهشا جواب بدید. مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - ریحان - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
دوستان مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ چیه؟ مین که مسلما در برگهاست و با هزینه n پیدا میشه بعد حذف مستقیم با مرتبه ۱ بعدم باید هیپ فای کرد نه؟ چون درسته مینیمم ...برگ هستش اما با حذفش درخت از کاملی در بیاد یعنیnلوگn? |
RE: دوستان مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - NP-Cσмρℓєтє - ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
سلام من فک میکنم چون عنصر مینیمم حتماً در برگها قرار گرفته , برای حذفش هم باید برگها رو مقایسه کنیم تا پیداش کنیم , یعنی تعداد مقایسه های بین برگها.... که در بدترین حالت فک کنم تعداد برگها [tex]\frac{n}{2}[/tex] باشه , در نتیجه کمترین زمان [tex]O(n)[/tex] باید بشه... اگه اشتباه میکنم دوستان بگن لطفاً |
RE: دوستان مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - ریحان - ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
خب باید هیپ فای کردش نه؟ اما نه هیپ فای هست که... خب پس ممکنه با حذف یه برگ درخت از کاملی ممکنه در بیاد نه؟ اونو چه کار کنیم؟ |
RE: دوستان مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - ریحان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
دوستان خواهشا جواب بدید پس... |
RE: دوستان مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - tanhatarin - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دوستان خواهشا جواب بدید پس... ====== زهرا خانم کاملا درست میگن ما از n/2 +1 تا n رو همه ر وباهنم مقایسه میکنیم ومین انتخاب میشه دقیقا سقف n/2 تتا چون دقیقا نصف عنصرها ر وباید همشونو ببینیم |
RE: دوستان خواهشا جواب بدید. مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - ریحان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
خب هیپ فای نمیخواد؟ |
RE: دوستان خواهشا جواب بدید. مرتبه اجرایی حذف مینیمم از ماکس هیپ ? - tanhatarin - 05 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: خب هیپ فای نمیخواد؟ نه وقتی همه گره های سطح اخر رو با مرتبه ان مقایسه کردی و مین رو انتخاب کردی حذفش کن عنصر اخر رو بزار سرجاش اگر لازم بود تا ریشه مقایسه کن بر و.بالا به فرضم که جابجا بشه هیپیفای هم بشه مرتبه n اولی بیشتر از هیپیفای با مرتبه logn هست |