کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - نسخهی قابل چاپ |
کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - hsh88 - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام دوستای خوبم یکی از هموطنان هامون که در حال حاضر تو کانادا مشغول خواندن فوق لیسانس مکانیک هست دستگاه ای اختراع کرده که جزو ۱۰ دستگاه برتر شده از طریق کشور کانادا توی سایتی رای گیری میشه و ۳دستگاه از این بین انتخاب میشه رای دادن به این دوستمون زیاد وقت نمیگیره شاید کمتر از ۵ دقیقه وقت شما رو بگیره برای راحتی کار شما دوستان من مراحل رای دادن مرحله به مرحله تو ضیح میدم نکته:در مراحل ثبت نام از فیلتر شکن استفاده نکنید در صورت استفاده رای مرود میشود ۱-رفتن به لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲- در این صفحه یکسری شماره میبینید که با # شروع شده در بین ۱۰ دستگاه اول دستگاه Stair Climbing Wheelchair انتخاب کنید. ۳-در مرحله بعد عکس دستکاه و توضیحات دستگاه می آید در وسط صفحه click here را انتخاب کنید یک فرم ظاهر میشود که باید آن را پر کنید نکته:zip or postal code یک عدد ۱۰رقمی بزنید title, وtwitter به دلخواه هر چه میخواهید بزنیدو شماره را به فرم ۹۸۳۱۱۶۲۵۶۲۹۶+ وارد کنید ۴- وارد آدرس میل ای که در فرم دادهاید بشوید از سایت رای گیری یک میل به اسم registerبرایتان آمده داخل آن یک لینک دارد آن را باز کنید pass , use خودتان را بزنید وloging کنید در سمت راست صفحه این گزینه را پیدا کنید Click here to view the voting scoreboard وکلیک کنید سپس وسط صفحه گزینه vote in را کلیک کنید رای شما به راحتی ثبت میشود از همکاری شما برای نامی بردن از کشورمان در جایی بین المللی سپاسگزارم. |
کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - javadjj - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ
من رای خودم رو دادم اما امیدوارم تقلب صورت نگیره |
RE: کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - luna - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
من یه سوال دارم. به نظر شما با این کار این رای گیری درسته؟ خوب شاید کار بقیه بهتر باشه. |
کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - nimaaa - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
hsh88 همین الان از ایرانی بودن خودم احساس تاسف کردم . همینطور هستیم که جایگاهمون اینجاست دیگه . بس کنید این تعصبات رو . یادمه وقتی یه بازیکن فوتبالیست ایرانی تو رای گیری مجازی به عنوان محبوب ترین بازیکن شناخته شد( حتی بیشتر از مسی )یه مقاله خوندم که گفته بود اون بازیکن خجالت نکشید که رفت جایزه محبوب ترین بازکن جهان رو بگیره !!! ............................................................................ به نظر شما قهرمان جام ملت های اروپای ۲۰۱۲ کدوم کشور هست ؟ ۱- اسپانیا ۲- آلمان ۳- انگلیس ۴- ایران در این پیش بینی ایران با اکثریت آرا به عنوان قهرمان ۲۰۱۲ اروپا!! شناخته شد !!!!!!!!!!! |
کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - hsh88 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ
میتونید برید بخوانید و اگه مناسبتر از بقیه دیدید نظر بدید. |
RE: کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - nimaaa - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: میتونید برید بخوانید و اگه مناسبتر از بقیه دیدید نظر بدید. ما که از پست تایپیکتون چیز دیگه ای فهمیدیم !! |
کمک برای حمایت از هموطن مخترعمون در کانادا - Fardad-A - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ق.ظ
بنظر من هم بهتره در امور علمی لا اقل پارتی بازی ملیتی نکنیم. فکر میکنم همه را بخونید و به بهترین رای بدید. |