سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - نسخهی قابل چاپ |
سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ
امتحان تهران شمال ۲۳ دی ماه ۹۳ کلا ۲ تا سئوال میده ۱ سوال ۹ تا تعریفی هر کدوم ۰/۷۵ که میشه ۶/۷۵ ۱- BPA ۲- installing artifact ۳- المان های معماری ۴- تعریف متدلوژی ۵- تعریف test case ۶- Require management plan ۷- ۸- ۹- ۲ یک ستاریو میده می خواد کلاس ها رو براش مشخص کنید ۳ نمره برای همون ستاریو ریسک هاش رو مشخص کنید ۲/۲۵ برای همون سناریو Sequence diagram بکشید ۳ نمره حالا اگه این پست بازدید کننده داشت بیشتر توضیح میدم |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - hasti7 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
از الگوریتم موازی استاد قلی زاده سوالی ندارین |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)hasti7 نوشته شده توسط: از الگوریتم موازی استاد قلی زاده سوالی ندارینخودم دنبال همون هستم. بچه های آزاد قزوین ۲۴ دی ماه الگوریتم های موازی با دکتر قلی زاده امتحان داشتند . باید از بچه های مانشتی قزوین بپرسیم اگه به نتیجه رسیدید به منم خبر بدید |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - hasti7 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
شما کسی رو می شناسین از این دوستان؟ چه جوری می شه ازشون پرسید؟ |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ)hasti7 نوشته شده توسط: شما کسی رو می شناسین از این دوستان؟این دو نفر دنبال تمرین های دکتر قلی زاده می گشتند و دانشگاه آزاد قزوین درس می خونند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من به هر دوتاشون میل زدم . می خواید شما هم میل بزنید |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - hasti7 - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
تنونستین پیدا کنین؟ |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ)hasti7 نوشته شده توسط: تنونستین پیدا کنین؟ |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - hasti7 - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
کاری نتونستین بکنین؟ |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۹ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)hasti7 نوشته شده توسط: کاری نتونستین بکنین؟ |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ayyob - 07 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط: امتحان تهران شمال ۲۳ دی ماه ۹۳ باسلام.جزوات خانم دکتر آدابی رو هم اگه دارین و با نمونه سوالات بیشتر ممنون می شوم. |
RE: سئولات مهندسی نرم افزار پیشزفته سحر آدابی برای دانشجویان علوم تحقیقات - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ق.ظ
جزوه که کلا نداره . یعنی یکی دو نفر نشسته بودن ویس ها را نوشته بودن که من هم اون ها رو ندارم. نمونه سئوال هم همین امتحانی که خودم داده بودم بود |