![]() |
سوال از بازی ۳نفره - نسخهی قابل چاپ |
سوال از بازی ۳نفره - abji22 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
سلام من متوجه نمیشم بازی ۳ نفره رو لطفا توضیح بدید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مرسی |
RE: سوال از بازی ۳نفره - ƊƦЄƛM - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
سلام اینجا هر سطح درختو واسه ی بازیکن در نظر بگیر و اینکه هر بازیکن اون شاخه ای رو انتخاب میکنه که سودمندی بیشتری براش داره. سودمندیها هم که با سه تایی (A,B,C) مشخص میشه. مثلا اون ضربدر واسه گره C و اون باید از بین دوشاخه، برطبق سومین عددشون، اونیکه بیشترین سودمندی رو واسش داره انتخاب کنه(بین ۳ و ۶) و همینطور الی آخر... |
RE: سوال از بازی ۳نفره - abji22 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
همیشه فقط طیق ۳ومین عدده؟ |
RE: سوال از بازی ۳نفره - ƊƦЄƛM - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: همیشه فقط طیق ۳ومین عدده؟نه ، تو هر سطحی که باشی داری واسه ی بازیکن تصمیم میگیری و براساس عدد خودش باید بهترین شاخه رو انتخاب کنی. مثلا اینجا سطح ۱ واسه A در نتیجه اولین عدد تو سه تایی ها رو بررسی میکنی، سطح ۲ واسه B، سطح ۳ هم واسه C |
RE: سوال از بازی ۳نفره - m.teymourpour - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سلام تو این شکل ما سه تا بازیکن داریم (A , B , C) تو سطح سه بازیکن c باید انتخاب کنه، پس به خودش میگه گور بابای A و B . من باید فکر خودم باشم. از بین ۳ و ۶ بزرگتری رو انتخاب میکنه یعنی مقدار (۶و۲و۱) . باید توجه کنید که ۱ مربوط به گره A است. ۲ مربوط به گره B و ۶ مربوط به گره C گره بعدی تو سطح سه که بازیکن C باید انتخاب کند. از بین (۱و۴و۷) و (۲و۱و۶) دومی رو انتخاب میکنه یعنی (۲و۱و۶). چون مقدار C بیشتره تو سطح دو بازیکن B باید انتخاب کند. بازیکن B از بین دو گره ای که بازیکن C انتخاب کرده. بزرگتری رو واسه خودش انتخاب میکنه. یعنی از بین (۲و۱و۶) و (۶و۲و۱) دومی رو انتخاب میکنه چون مقدار B بزرگتر است تو سحط اول هم نوبت بازیکن A است که انتخاب کند. این بازیکن هم سعی میکند گره ای را انتخاب کند که مقدار A بزرگتری رو دارد و به دو بازیکن دیگه کاری نداره |
RE: سوال از بازی ۳نفره - abji22 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
عالی بود ولی وقتیAمیخواد انتخاب کنه گره اول هردو شاخه۱ هست کدومو باید انتخاب کنه؟چرا ۱و۲و۶؟ |
RE: سوال از بازی ۳نفره - m.teymourpour - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: عالی بود ولی وقتیAمیخواد انتخاب کنه گره اول هردو شاخه۱ هست کدومو باید انتخاب کنه؟چرا ۱و۲و۶؟ خب اینجا دیگه بازیکن A گل پرپر میکنه. شوخی کردم. این جا دیگه شانسیه. چون واسش فرقی نمیکنه. ولی ممکنه گاهی اوقات تو صورت سوال بگن A با B همکاری میکنه که در این صورت بازیکن A هوای بازیکن B رو هم داره و مثلا تو این سوال شاخه سمت راست رو انتخاب میکرد(البته اگه سوال اون شکلی بود که خوشبختانه نیست) |