![]() |
پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - نسخهی قابل چاپ |
پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ
چطوری تعداد گره های تولید شدرو در جستجوی عمیق کننده تکراری بدست میاوریم؟ |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ
جوابش گزینهی یک میشه؟؟ اگه ۵۲ تا میشه من راه حل رو توضیح بدم! |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: جوابش گزینهی یک میشه؟؟آره جواب ۵۲ است ، مرسی |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ
اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید. [attachment=17623] [attachment=17624] |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید. مرسی عالی بود فقط ۲ به توان I به خاطر همون فاکتور انشعاب b است دیگه ، درسته؟ |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - shamim_70 - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:بله دیگه فاکتور انشعاب مساوی ۲هست(15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید. فرمولشم اینه: [tex]b^0(d 1) b.d b^2.(d-1) ... b^d.1[/tex] d رو اگه ۴جایگزین کنی ۵۷بدست میاد بعد صورت سوال گفته بغیر از ریشه ،که ریشه دراین جا d+1=5تکرار میشه!! ک اگه ازش کم کنیم میشه ۵۲! ![]() |
RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
خواهش میکنم. بله ۲ به همون دلیل فاکتور انشعابه، دیشب وقتی جواب رو آپ کردم بعد یادم اومد که این نکته رو نگفته بودم! (۱۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:(15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید. |