تالار گفتمان مانشت
پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - نسخه‌ی قابل چاپ

پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ

چطوری تعداد گره های تولید شدرو در جستجوی عمیق کننده تکراری بدست میاوریم؟

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ

جوابش گزینه‌ی یک می‌شه؟؟
اگه ۵۲ تا می‌شه من راه حل رو توضیح بدم!

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ق.ظ

(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  جوابش گزینه‌ی یک می‌شه؟؟
اگه ۵۲ تا می‌شه من راه حل رو توضیح بدم!
آره جواب ۵۲ است ، مرسی

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ

اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید.
[attachment=17623]
[attachment=17624]

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - joyebright - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ

(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید.

مرسی عالی بود فقط ۲ به توان I به خاطر همون فاکتور انشعاب b است دیگه ، درسته؟

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - shamim_70 - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ

(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:  
(15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید.

بله دیگه فاکتور انشعاب مساوی ۲هست

فرمولشم اینه:
[tex]b^0(d 1) b.d b^2.(d-1) ... b^d.1[/tex]
d رو اگه ۴جایگزین کنی ۵۷بدست میاد بعد صورت سوال گفته بغیر از ریشه ،که ریشه دراین جا d+1=5تکرار میشه!! ک اگه ازش کم کنیم میشه ۵۲!Smile

RE: پیدا کردن تعداد گره در جستجوی عمیق کننده تکراری IDS - happy07 - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ

خواهش می‌کنم. بله ۲ به همون دلیل فاکتور انشعابه، دیشب وقتی جواب رو آپ کردم بعد یادم اومد که این نکته رو نگفته بودم!
(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)joyebright نوشته شده توسط:  
(15 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  اگه جایی از توضیحات واضح نبود، بفرمایید.