![]() |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - نسخهی قابل چاپ |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - arash691 - 13 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
این جزوه بصورت اسکن شده بدستم رسیده که حدود ۲۵۰ صفحه هستش بنظرم کامل ترین جزوه ای باشه که میشه پیدا کرد ، منبع هم تننباوم هستش ... موفق باشید دوستان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - mehdifarahani - 13 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
مرسی اما سرعت دانلود بسیار پایینه . کاش جای بهتری upload میکردی |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - ppparsa - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
دمت گرم |
RE: جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - arash691 - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)mehdifarahani نوشته شده توسط: مرسی اما سرعت دانلود بسیار پایینه . کاش جای بهتری upload میکردیاگه تونستم فردا تو یه سرور دیگه اپلود میکنم ، اینو بچه های ازاد ساری اپلود کردن |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - barf - 19 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ق.ظ
این جزوه واقعا بسیار کارآمد و خوبه امشب خوندمش واقعا خیلی روان و جالب توضیح داده شده ازتون خیلی ممنونم لطف کردین |
RE: جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - s-adegh - 03 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)arash691 نوشته شده توسط: این جزوه بصورت اسکن شده بدستم رسیده که حدود ۲۵۰ صفحه هستش بنظرم کامل ترین جزوه ای باشه که میشه پیدا کرد ، منبع هم تننباوم هستش ... موفق باشید دوستان روی سرور دیگه آپلود کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - farshad12871 - 08 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۶ ق.ظ
[quote='arash691' pid='324891' dateline='1420312186'] این جزوه بصورت اسکن شده بدستم رسیده که حدود ۲۵۰ صفحه هستش بنظرم کامل ترین جزوه ای باشه که میشه پیدا کرد ، منبع هم تننباوم هستش ... موفق باشید دوستان سلام اساتید و دانشجویان بزرگوار اگه کسی در مورد تفاوت globule و Edge Server ( درس سیستم های توزیع شده ) چیزی میدونه لطفا جواب بدین . ممنون |
جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - taban96 - 07 آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ق.ظ
سلام من جزوه رو لازم دارم . اما نشد دانلود کنم ممکنه اپلود کنید؟ ممنون میشم |
RE: جزوه اسکن شده " سیستم های توزیع شده " دکتر پدرام - negarrah - 10 آذر ۱۴۰۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)arash691 نوشته شده توسط: این جزوه بصورت اسکن شده بدستم رسیده که حدود ۲۵۰ صفحه هستش بنظرم کامل ترین جزوه ای باشه که میشه پیدا کرد ، منبع هم تننباوم هستش ... موفق باشید دوستان بی زحمت میشه بفرمایید چطور باید دانلود کنم هر کاری میکنم دانلود نمیشه |